Tell Me a Story trailer: Κάποια παραμύθια δεν έχουν καλό τέλος

Η νέα σειρά του CBS All Access κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο
06 Αυγούστου 2018 17:46
Tell Me a Story trailer: Κάποια παραμύθια δεν έχουν καλό τέλος

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε νέο trailer για το Tell Me a Story, ένα καινούργιο σόου φαντασίας που θα κάνει ποδαρικό στο CBS All Access αυτό το Halloween, για να μας διηγηθεί υπό διαφορετικό πρίσμα τους πιο γνωστούς μύθους δίνοντας τους μία πιο σκοτεινή και τρομακτική υπόσταση.

Η υπόθεση του εν λόγω project λαμβάνει χώρα στην σύγχρονη Νέα Υόρκη, με την 1η σεζόν να αναπτύσσεται σε δέκα επεισόδια, εστιάζοντας στο παραμύθι με «τα 3 γουρουνάκια», την «Κοκκινοσκουφίτσα» αλλά και στην ιστορία «Χάνσελ και Γκρέτελ» με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο παρουσιάζοντάς μας μία αφήγηση λιγότερο ρόδινη και αθώα, όμως σίγουρα πιο τραγική και ανατριχιαστική, με τα θέματα της αγάπης, της απώλειας, της απληστίας, και της εκδίκησης να έχουν εδώ τον πρώτο λόγο.

 

Το cast συγκροτούν οι: James Wolk, Billy Magnussen, Dania Ramirez, Danielle Campbell, Dorian Missick, Kim Cattrall και ο Paul Wesley. Η αυλαία του Tell Me a Story έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στο CBS All Access στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: