Βρέθηκαν οι σεναριογράφοι της σειράς Lord of the Rings

Η Amazon Studios επιστράτευσε τους JD Payne και Patrick McKay
30 Ιουλίου 2018 13:39
Βρέθηκαν οι σεναριογράφοι της σειράς Lord of the Rings

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η πρόεδρος της Amazon Studios, Jennifer Salke, ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της μέσα στα πλαίσια μίας διοργάνωσης του Television Critics Association, ότι η prequel σειρά Lord of the Rings απέκτησε πια και επίσημα την δική της ομάδα σεναριογράφων!

Η Salke τόνισε πως έπειτα από «μία πολύ προσεκτική διαδικασία» χάραξης του σωστού δρόμου ως προς την τηλεοπτική μεταφορά των μοναδικών ιστοριών της Μέσης Γης που μας χάρισε ο αξεπέραστος J.R.R. Tolkien, πλέον βρέθηκαν τα κατάλληλα άτομα για την αφήγησή των μύθων αυτών.

 Έτσι λοιπόν, για τον σκοπό αυτό επελέγησαν οι JD Payne και Patrick McKay, στο ενεργητικό των οποίων συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων και projects όπως το Star Trek 4 της Paramount και το Jungle Cruise της Disney. Για την συμμετοχή τους αυτή στο κολοσσιαίο εγχείρημα του Lord of the Rings που ετοιμάζεται, μίλησαν και οι ίδιοι, λέγοντας χαρακτηριστικά επ’ αυτού:  «Ο πλούσιος κόσμος που δημιούργησε ο J.R.R. Το Tolkien είναι γεμάτος μεγαλοσύνη και ζεστασιά, σοφία και πολυπλοκότητα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Amazon Studios για να τον κάνουμε να αναβιώσει. Αισθανόμαστε όπως ο ‘Frodo’, ξεκινώντας από το Shire, με την φροντίδα μας αυτή να ενέχει μία τεράστια ευθύνη – και να είναι η αρχή μίας αξέχαστης περιπέτειας».