The First: Στο πρώτο trailer ο Sean Penn επιχειρεί το 2ο μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα

Το φιλόδοξο όραμα της εποίκισης στον Άρη ζωντανεύει στην μικρή οθόνη
25 Ιουλίου 2018 19:15
The First: Στο πρώτο trailer ο Sean Penn επιχειρεί το 2ο μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The First, της νέας σειράς επιστημονικής φαντασίας του Beau Willimon (House Of Cards), μίας συμπαραγωγής του Channel 4, του Hulu και της Westward Productions, όπου κεντρικό ρόλο έχει ο δις βραβευμένος από την Ακαδημία, Sean Penn (Milk, Mystic River).

Ο διάσημος ηθοποιός τίθεται ως επικεφαλής του cast μίας τηλεοπτικής μυθοπλασίας που εστιάζει στο εγχείρημα του ανθρώπου να επιδιώξει στο κοντινό μέλλον την πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή με στόχο την δημιουργία οικιστικής κοινότητας στον Άρη. Θα υποδυθεί συγκεκριμένα τον αστροναύτη ‘Tom Hagerty’. Να σημειωθεί εδώ ότι ο Sean Penn έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν στην μικρή οθόνη, εμφανιζόμενος στο Little House On The Prairie, στο Barnaby Jones, αλλά και στα σπαρταριστά σίριαλ Friends, Two And A Half Men, αλλά και στην εκπομπή Ellen and The Larry Sanders Show.

Μαζί του συμπρωταγωνιστεί και η Natascha McElhone (Designated Survivor, Californication), ενώ παίζουν επίσης και οι James Ransone, Rey Lucas, LisaGay Hamilton, και η Melissa George.

Το The First  έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Hulu και στο Channel 4 στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: