The Walking Dead: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα παίξει τον πιο εμβληματικό κακό της σειράς

Νομίζατε ότι είναι ο Negan; 
25 Ιουλίου 2018 15:28
The Walking Dead: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα παίξει τον πιο εμβληματικό κακό της σειράς

Το The Walking Dead πρόσθεσε και επίσημα στο cast του την Samantha Morton, όπως διαβάζουμε στο THR, η οποία θα υποδυθεί την αρχηγό των αδίστακτων Whisperers, ονόματι Alpha. Αν νομίζατε ότι ο Negan toy Jeffrey Dean Morgan ήταν ένας απόλυτα ασταθής, απρόβλεπτος και κακός villain που να δείτε την Alpha, η οποία στα comics αλωνίζει και θερίζει, αποτελώντας την πιο εμβληματική κακιά φιγούρα στην ιστορία του TWD. 

Η 9η σεζόν του The Walking Dead θα αποτελέσει ένα ανεπίσημο reboot της σειράς αφού ο κόσμος πλέον θα επικεντρωθεί στο να χτιστεί ξανά ο πολιτισμός, ύστερα από τον ολοκληρωτικό πόλεμο με τον μεγάλο κακό των προηγούμενων σεζόν τον Negan να λήγει μια και καλή. 

Επομένως, μένει να δούμε με ποιον τρόπο η Alpha και οι Whisperers της θα κάνουν την εμφάνιση τους. Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Andrew Lincoln (Rick Grimes) όσο και η Lauren Cohan (Maggie Rhee) θα αποχωρήσουν από τη σειρά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο κεντρικός πρωταγωνιστής και μια μετέπειτα πρωταγωνίστρια θα πουν αντίο. Για τον Lincoln ήταν μια προσωπική απόφαση να προχωρήσει με την καριέρα του, ενώ η Cohan υπέγραψε για μόλις 6 επεισόδια αφού ζήτησε αύξηση στον μισθό της και το AMC αρνήθηκε. Μέσα σε αυτές τις αποχωρήσεις, ο αγαπημένος του κοινού, Daryl του Norman Reedus θα είναι το νέο πρόσωπο του The Walking Dead, με ένα συμβόλαιο που θα υπερβαίνει τα $20 εκατομμύρια. 

Η Morton έχει προταθεί δύο φορές για Βραβείο Όσκαρ με τα In America και Sweet and Lowdown, ενώ την έχουμε δει στα Minority Report και Fantastic Beasts.

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο AMC.