The Purge, η σειρά: Δείτε το νέο παρανοϊκό trailer της τηλεοπτικής "Κάθαρσης"

Εσύ θα έβγαζες τη νύχτα όταν επί 12 ώρες κάθε έγκλημα είναι νόμιμο;
23 Ιουλίου 2018 18:08
The Purge, η σειρά: Δείτε το νέο παρανοϊκό trailer της τηλεοπτικής

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer του The Purge, της τηλεοπτικής μεταφοράς του ομώνυμου κινηματογραφικού franchise τρόμου στο οποίο ζωντανεύει ένα πολύ δυστοπικό σενάριο για το πόσο εφιαλτική μπορεί να γίνει μία μελλοντική κοινωνία.

Η υπόθεση του εν λόγω project έχει να κάνει με μία φουτουριστικά δυσοίωνη εκδοχή όσον αφορά την ρύθμιση της εγκληματικότητας σε κάποια χρόνια από σήμερα, όταν για ένα δωδεκάωρο οι άνθρωποι θα έχουν το ελεύθερο να δώσουν διέξοδο στον θυμό και στα πιο βίαια ένστικτά τους προβαίνοντας σε όποια αξιόποινη πράξη επιθυμούν, με αποκορύφωμα ακόμη και τον μηδενισμό της ζωής του άλλου.

Η συγκεκριμένη διασκευή θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, τα οποία λαμβάνουν χώρα κάπου ανάμεσα στα τεκταινόμενα της αντίστοιχης διάσημης θρίλερ-τριλογίας την σκηνοθεσία της οποίας υπέγραψε ο James DeMonaco, αλλά και στο προσεχές φιλμ The First Purge του Gerard McMurray.

Το cast συγκροτούν οι: Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Hannah Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif και ο Reed Diamond.

Ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός του σόου αναλαμβάνει ο Thomas Kelly (Blue Bloods), με την δράση του πιλοτικού επεισοδίου να την επιμελείται ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή σφαίρα, Anthony Hemingway (Unsolved)

Το ντεμπούτο του The Purge που προορίζεται για την μικρή οθόνη προγραμματιστεί να γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 στο USA Network. Παρακάτω  μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: