The Walking Dead Season 9: Η τελευταία παράσταση του Rick στο Comic-Con 2018 trailer

Πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου για τη νέα αρχή του show
22 Ιουλίου 2018 17:50
The Walking Dead Season 9: Η τελευταία παράσταση του Rick στο Comic-Con 2018 trailer

Το πρώτο πλήρες trailer για την 9η σεζόν του The Walking Dead δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con 2018, δείχνοντας τη ζωή μετά τον ολοκληρωτικό πόλεμο με τον Neagan και τους Saviors. Μετά από δύο σεζόν γεμάτες πόλεμο, η post-apocalyptic σειρά είναι έτοιμη προχωρήσει σε μια νέα φάση και αυτό φαίνεται από το trailer με τον Rick, την Maggie και τον Daryl (Norman Reedus) να αναλαμβάνουν ηγετικά πόστα για να δουν πως θα συνεχιστεί πλέον η ζωή με τις κοινότητες. 

Όλα δείχνουν πως το The Walking Dead θα επεκταθεί με εμφατικό τρόπο αφού οι επιζώντες θα βρεθούν στην Washington αν και είναι άγνωστος ο λόγος που θα βρεθούν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Μια θεωρία λέει ότι μέχρι να φτάσουν εκεί κάθε ίχνος εξουσίας θα έχει καταλυθεί εξαιτίας των ζόμπι.

Το κυριότερο όμως από τη νέα σεζόν του TWD είναι η οριστική και επίσημη πλέον αποχώρηση του Andrew Lincoln, κάτι το οποίο θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον της σειράς και μένει να φανεί με ποιον τρόπο ο Rick Grimes θα μας πει το αντίο του επί της οθόνης. Ήδη είναι επίσης γνωστό ότι και η Maggie της Lauren Cohan θα αποχωρήσει. 

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο AMC.