Vikings Season 5B: Το νέο trailer βάζει τον Ivar εναντίον του κόσμου ολόκληρου!

Τον Νοέμβριο επιστρέφει η δημοφιλέστατη σειρά του History
21 Ιουλίου 2018 16:38
Vikings Season 5B: Το νέο trailer βάζει τον Ivar εναντίον του κόσμου ολόκληρου!

Με το Vikings να κάνει ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα, το cast του παρευρέθηκε σε ένα ειδικό πάνελ που έλαβε χώρα στη San Diego Comic-Con 2018, όπου εκεί έκανε ντεμπούτο -μπροστά σε ένα κοινό 5.000 και πλέον ατόμων- το νέο  το νέο καταιγιστικό trailer για το υπόλοιπο μισό της 5ης σεζόν. Μετά τo mid season φινάλε η ρίξη μεταξύ της οικογένειας των Lothbrok κλιμακώνεται καθώς οι γιοί του Ragnar μάχονται ο ένας τον άλλο για το ποιος θα κυβερνήσει τον κόσμο. 

Η διαμάχη τελειώνει με μια στρατηγική νίκη του Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen), ο οποίος ορκίζεται να εκδικηθεί όσους τον πρόδωσαν βάζοντας στόχο την Lagertha της Katheryn Winnick, την ώρα που η ίδια βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και ελπίζει να επιστρέψει στον θρόνο του Kattegat ως η νόμιμη κάτοχος του. 

Το υπόλοιπο μισό της 5ης σεζόν θα βρει τη σειρά την ώρα της άφιξης του θρυλικού Βίκινγ, Dule Rollo (Clive Standen), ου φέρνει περισσότερες αναταραχές σε ένα Kattegat που προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί από το γεγονός πως ο Ivar είναι πλέον ο Βασιλιάς. Ο Ivar τοποθετεί τη Σκανδιναβία σε μια νέα Σκοτεινή Εποχή, με τον Bjorn (Alexander Ludwig) και τη Lagertha να προσπαθούν να ξεφύγουν από τα νύχια και την τυραννική διακυβέρνηση του. Σύντομα, όμως, εχθροί και φίλοι θα ενωθούν για έναν ενιαίο σκοπό και να εκθρονίσουν τον άνθρωπο που αυτοδιακηρύχθηκε Θεός επί γης. 

Το VIKINGS Season 5 θα επιστρέψει στις 28 Νοεμβρίου του 2018 στο History Channel.