Star Wars: Το The Clone Wars επιστρέφει επίσημα με νέα επεισόδια!

Η έκπληξη της Lucasfilm για την φετινή Comic-Con
19 Ιουλίου 2018 20:04
Star Wars: Το The Clone Wars επιστρέφει επίσημα με νέα επεισόδια!

Οι Πόλεμοι των Κλώνων σώθηκαν! Τρία χρόνια μετά το άδοξο τέλος της λατρεμένης animated Star Wars σειράς, το The Clone Wars επιστρέφει με κάθε επισημότητα και δηλώνει έτοιμο για δράση. Την τεράστια έκπληξη, που περίμενε τους fans του σύμπαντος που ήταν συγκεντρωμένοι στο ειδικό πάνελ του Clone Wars στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con 2018, αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς, Dave Filoni, με ένα πρώτο επίσημο trailer που θα σας συγκινήσει. Να αναφέρουμε ότι τα γεγονότα της σειράς θα λαμβάνουν χώρα μετά την 6η σεζόν. 

Είναι γνωστό πως υπήρξε δυσαρέσκεια μετά το κόψιμο της σειράς, μετά τα έξτρα "Lost Missions" επεισόδια της 6ης σεζόν και το άδοξο τέλος της και πως τόσα χρόνια οι δημιουργοί δεν μπόρεσαν να διηγηθούν την ιστορία μέχρι το τέλος της. 

Οι αντιδράσεις για την επιστροφή της σειράς κατέκλυσαν το Twitter στο hashtag #CloneWarsSaved, όπως θα δείτε κάτω από το tweet του Filoni. 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως θα βγουν 12 ολοκαίνουργια επεισόδια για το The Clone Wars. 

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα επεισόδια του Star Wars: The Clone Wars, αλλά είναι γνωστό πως θα κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία της Disney.