Τα Ράγκρατς επιστρέφουν στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Χάρη στο Nickelodeon και τη Paramount Pictures
19 Ιουλίου 2018 16:37
Τα Ράγκρατς επιστρέφουν στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη

 Ένα από τα δημοφιλέστερα καρτούν των 90s θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή 12 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην TV. Ο λόγος για το Rugrats του Nickelodeon, που στην χώρα μας το ελληνικό κοινό γνώρισε ως "Τα Ράγκρατς", τα οποία θα επανεμφανιστούν χάρη στη συνεργασία του καναλιού με τη Paramount Pictures και θα γίνουν reboot τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη. 

Τα Ράγκρατς θα λανσαριστούν εκ νέου σε δύο μέρη: πρώτα στο Nickelodeon με 26 νέα επεισόδια και δεύτερον με μια live-action ταινία με CGI χαρακτήρες -παρόμοιο με αυτό που έκαναν τα Στρουμφάκια της Sony Pictures- την οποία θα αναλάβει η Paramount Players, το νέο τμήμα ταινιών που ασχολείται με ιδιοκτησίες της Viacom -μαμάς εταιρείας του Nickelodeon. Καθένα από τα projects θα μας συστήσουν σε έναν νέο κόσμο χαρακτήρων, ενώ σαφώς και θα δούμε την παρέα των Tommy, Chickie, Phil, Lil, Susie και Angelica να επιστρέφουν. 

 

Την παραγωγή των νέων Rugrats θα αναλάβουν οι δημιουργοί του show, Arlene Klasky, Gabor Ksupo και Paul Germain, ενώ οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο στούντιο του Burbank και περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία πρεμιέρας και το casting θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. 

Όσον αφορά την νέα live-action με μίξη CGI ταινία των Rugrats, αυτή έχει οριοθετηθεί για τις 13 Νοεμβρίου του 2020.