Το Narcos κάνει reboot για την 4η σεζόν (φωτό)

Πρώτες φωτογραφίες με τους Michael Pena και Diego Luna αντιμέτωπους
19 Ιουλίου 2018 15:14
Το Narcos κάνει reboot για την 4η σεζόν (φωτό)

Το Netflix έδωσε μια πρώτη κλεφτή ματιά στον επερχόμενο 4ο κύκλο του επιτυχημένου Narcos, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι η νέα σεζόν θα είναι και ουσιαστικά το reboot της. Οι ένδοξες μέρες του Pablo Escobar έδωσαν τη σκυτάλη στην ασυδοσία του Cali Cartel και πλέον θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού. Από την Κολομβία μεταφερόμαστε στο Μεξικό και στη γέννηση του Μεξικάνικου καρτέλ για αυτό και πλέον θα ονομάζεται Narcos: Mexico. 

Επομένως, το Narcos δεν αλλάζει μόνο γεωγραφική τοποθεσία αλλά και χρονολογία καθώς θα πάμε πίσω στο 1980 για να δούμε την απαρχή του Guadalajara Cartel, του οποίου την ηγεσία αναλαμβάνει ο Felix Gallardo του Diego Luna και έχοντας ως στόχο το χτίσιμο μιας αυτοκρατορίας, θα βρει στο διάβα του τον DEA Agent Kiki Camarena του Michael Pena, που έχει διεισδύσει κρυφά στην οργάνωση του. 

 Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με τους Diego Luna και Michael Pena που ήρθαν στο φως: 

Επίσης μαζί τους θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Aaron Staton, Alejandro Edda (Fear the Walking Dead), που θα υποδυθεί τον περιβόητο El Chapo στα νιάτα του και Jose Maria Yazpik που θα επιστρέψει ως Armando Carillo Fuentes. 

Το Narcos: Mexico θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα στο Netflix.