Stranger Things: Οι νέες φωτογραφίες της 3ης σεζόν μας δελεάζουν

Και μας δείχνουν την φανερά αλλαγμένη εμφάνιση της ‘Eleven’
11 Ιουλίου 2018 18:45
Stranger Things: Οι νέες φωτογραφίες της 3ης σεζόν μας δελεάζουν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, βγήκαν καινούργια στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του Stranger Things, και απ’ ό,τι φαίνεται μας περιμένουν αρκετές αλλαγές κατά την επιστροφή μας στο Hawkins.

Μία από αυτές είναι ήδη εμφανής στο φρέσκο look που υιοθέτησε η μικρούλα ‘Eleven’/ ‘El’ την οποία υποδύεται η ταλαντούχα Millie Bobby Brown. Ομολογουμένως και το φινάλε της 2ης σεζόν μας είχε δώσει μία μικρή γεύση για το παραπάνω γεγονός όμως σίγουρα πλέον είναι ακόμη πιο προφανής η ανανέωση του στυλ της.

Τα σκηνικά του 1985 εννοείται πως παραμένουν ως έχουν όπως είναι ξεκάθαρο και από τις σχετικές λήψεις που τραβήχτηκαν στα πλατό του επιτυχημένου σόου των αδερφών Duffer στις 9 Ιουλίου του 2018 στην Atlanta, της Georgia.

Επιπλέον, βλέπουμε και την Sadie Sink που ενσαρκώνει την ‘Max’ πάνω σε ένα ποδήλατο, ενώ δίπλα της περπατάει η ηθοποιός που ντουμπλάρει την Millie Bobby Brown, κάτι που ενδεχομένως και να συνιστά ένα στοιχείο για τις δυναμικές των σχέσεων της διάσημης παρέας.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η 3η σεζόν του Stranger Things θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια και καταφτάνει στο Netflix μέσα στο 2019.