Harlots trailer: Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον ακαταμάχητο πειρασμό της 2ης σεζόν

Οι Samantha Morton, Jessica Brown Findlay και η Liv Tyler σαγηνεύουν
09 Ιουλίου 2018 10:00
Harlots trailer: Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον ακαταμάχητο πειρασμό της 2ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για τον 2ο κύκλο του Harlots, του αισθησιακού δράματος εποχής των Moira Buffini και Alison Newman.

Στο εν λόγω πολυδάπανο project του Hulu, μεταξύ άλλων διατυπώνεται και ένα ενδιαφέρον σχόλιο πάνω στις σχέσεις και τις δυναμικές μεταξύ ανδρών και γυναικών εκείνης της περιόδου και των συνακολούθων ρόλων τους στην κοινωνία.

Η υπόθεση του σόου, αφορά την Margaret Wells (Samantha Morton), την ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής, η οποία στο Λονδίνο του 18ου αιώνα προσπαθεί να εξασφαλίσει την μακροημέρευση της επιχείρησής της, διδάσκοντας στις μαθητευόμενές της τα μυστικά του έρωτα και της αποπλάνησης. Το ίδιο διάστημα ξεσπάει μία αναταραχή στην περιοχή όπου μένουν και τα πράγματα μοιάζουν να δυσχεραίνουν γύρω από την συνοικία τους.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν με κεντρικές ερμηνείες οι: Lesley Manville (Phantom Thread), Danny Sapani (Penny Dreadful) και η Jessica Brown Findlay (Downton Abbey).

Στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην μικρή οθόνη προστίθεται και η μορφή που θα ενσαρκώσει η Liv Tyler (The Lord Of The Rings) η οποία πλέον θα αποτελέσει μέλος του βασικού cast.

Η 2η σεζόν του Harlots αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 11 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: