The Purge, η σειρά: Κρατήστε την ανάσα σας γιατί το πρώτο trailer είναι εδώ!

Κανείς δεν είναι ασφαλής όταν για 12 ώρες κάθε έγκλημα επιτρέπεται
29 Ιουνίου 2018 17:27
The Purge, η σειρά: Κρατήστε την ανάσα σας γιατί το πρώτο trailer είναι εδώ!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The Purge, της τηλεοπτικής διασκευής του ομώνυμου κοινωνικοπολιτικού θρίλερ όπου στο εγγύς μέλλον για ένα δωδεκάωρο οι άνθρωποι μπορούν να εκτονώσουν τον θυμό και τις πιο βίαιες παρορμήσεις τους διαπράττοντας ανεμπόδιστα όποια εγκληματική ενέργεια θέλουν

Το σόου θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια, η δράση των οποίων τοποθετείται κάπου ενδιάμεσα στα γεγονότα της αντίστοιχης διάσημης τριλογίας τρόμου που σκηνοθέτησε ο James DeMonaco αλλά και στην επερχόμενη ταινία The First Purge του Gerard McMurray.

Το cast απαρτίζουν οι: Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Hannah Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif και ο Reed Diamond.

Ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός της εν λόγω μεταφοράς αναλαμβάνει ο Thomas Kelly (Blue Bloods), με το πιλοτικό επεισόδιο να σκηνοθετείται από τον βραβευμένο με Emmy και Χρυσή σφαίρα, Anthony Hemingway (Unsolved)

Η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς The Purge στην μικρή οθόνη έχει δρομολογηθεί για τις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 στο USA Network. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: