Wellington Paranormal trailer: Το αδερφάκι του "What We Do in the Shadows" συστήνεται

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε στο πιο διασκεδαστικό κυνήγι παραφυσικού;
29 Ιουνίου 2018 17:23
Wellington Paranormal trailer: Το αδερφάκι του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Wellington Paranormal, του νέου σόου-παρωδίας που βαδίζει στα χνάρια που χάραξε με το σπαρταριστό φιλμ What We Do in the Shadows ο Νεοζηλανδός δημιουργός Taika Waititi και ο συνεργάτης του, Jemaine Clement, μιας και πρόκειται για την spin-off τηλεοπτική εκδοχή της εν λόγω ιστορίας.

Βλέπουμε λοιπόν, να επιστρέφουν στους γνώριμους ρόλους τους οι Karen O’Leary και Mike Minogue, φορώντας ξανά την στολή του αστυνομικού όπως όταν μας παρουσιάστηκαν αρχικά δίπλα στους ‘Viago’ και ‘Vladislav’ , τις βαμπιρικές περσόνες που υποδύθηκαν ο Waititi και ο Clement, αντίστοιχα! Βέβαια τώρα πια αυτοί οι ντετέκτιβ δεν θα επικεντρωθούν μονάχα σε βρικόλακες αλλά θα ασχοληθούν και με άλλα υπερφυσικά πλάσματα όπως φαντάσματα, δαίμονες και λυκανθρώπους.

Το φρέσκο αυτό project των δέκα επεισοδίων, έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη φέτος το καλοκαίρι στο TVNZ, αλλά σύντομα αναμένεται να βρεθεί και η πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει την σειρά και διεθνώς.

Η αυλαία του Wellington Paranormal θα ανοίξει στις 11 Ιουλίου του 2018 μέσω του παραπάνω δικτύου που εδρεύει στην Νέα Ζηλανδία, όμως ας μην ξεχνάμε ότι το FX ανέλαβε να διασκευάσει σε σόου και το What We Do in the Shadows, οπότε αγαλλιάστε όσοι δηλώνετε fans του συγκεκριμένου σύμπαντος όπου η μετά θάνατον ζωή αποκτά τελείως άλλο νόημα! Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: