Επίσημη η τηλεοπτική σειρά του Halo, έρχεται στο Showtime

O Master Chief επιτέλους βρίσκει διέξοδο στη μικρή οθόνη!
29 Ιουνίου 2018 16:51
Επίσημη η τηλεοπτική σειρά του Halo, έρχεται στο Showtime

Μετά από αρκετά χρόνια στα αζήτητα, ο Master Chief βρίσκει το δρόμο του στη μικρή οθόνη. Το τηλεοπτικό δίκτυο SHOWTIME που πέρυσι έκανε πάταγο με την προβολή του Twin Peaks: The Return, ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Halo, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Το διάσημο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Microsoft με πρωταγωνιστή τον σκληροτράχηλο John 117, μέρος του στρατιωτικού προγράμματος "Spartan" που έχει ως σκοπό την διαφύλαξη του ανθρώπινου γένους από τους εξωγήινους εισβολείς.

Άλλωστε η πλοκή της σειράς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα εστιάσει στην επική διαμάχη μεταξύ της ανθρωπότητας και της εξωγήινης απειλής ονόματι Covenant, με την υπόσχεση ότι "θα παρουσιάσει μια πλούσια μορφή του μέλλοντος" μαζί με "βαθύτατες προσωπικές ιστορίες". 

Το σενάριο του Halo TV Series ανέλαβε o Kyle Killen, ενώ τη σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων θα αναλάβει ο Rupert Wyatt του Rise of the Planet of the Apes. Πρόκειται για την πιο φιλόδοξη σειρά που έκανε ποτέ το Showtime, καθώς αναπτύσσεται για πάνω από τέσσερα χρόνια και μέσα στο 2019 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της.