Ξεκίνησε η επιλογή του cast για την σειρά The Witcher

Την τηλεοπτική διασκευή του video game έχει αναλάβει το Netflix
28 Ιουνίου 2018 09:40
Ξεκίνησε η επιλογή του cast για την σειρά The Witcher

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Unilad, έχει αρχίσει και επίσημα η διαδικασία επιλογής του επιτελείου των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην μεταφορά του The Witcher στην μικρή οθόνη. Το διάσημο video game πλέον θα αποκτήσει την δική του live action εκδοχή, με το Netflix να έχει αναλάβει την παραγωγή του, και τους fans του παιχνιδιού να έχουν ήδη ενθουσιαστεί με τα νέα.

Το όλο concept λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο, εστιάζοντας στον ‘Geralt της Rivia’, έναν από τους λίγους εναπομείναντες κυνηγούς τεράτων με υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίοι είναι γνωστοί  και ως ‘Witchers’. Στις περιπέτειές του κυριαρχούν ηθικά διλήμματα μέσα από τα οποία ο ήρωας χαράσσει το δικό του μονοπάτι αντιμετωπίζοντας τις τρομακτικές απειλές που ορθώνονται στο διάβα του.

Το σύμπαν του “Witcher” αποτυπώθηκε αρχικά στο ομώνυμο saga μυθιστορημάτων που εμπνεύστηκε ο Πολωνός συγγραφέας Andrzej Sapkowski , με την πρώτη video game μορφή του να βγαίνει από την CD Projekt και από εκεί και πέρα ανά διαστήματα το παιχνίδι συνέχισε να κυκλοφορεί με τις συνακόλουθες βελτιώσεις του.

Ως δημιουργός, σεναριογράφος και εξωτερική παραγωγός, η Lauren Schmidt Hissrich, δεν κρύβει και η ίδια την χαρά της για το ομώνυμο σόου που ετοιμάζει, ενημερώνοντας τακτικά το κοινό μέσω αναρτήσεών της στα social media. Μεταξύ των στοιχείων που έχει αποκαλύψει μέχρι τώρα είναι και το ότι οι audition έχουν κιόλας αρχίσει.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα tweets της, η Hissrich δήλωσε χαρακτηριστικά για την σειρά The Witcher:

«Ας μιλήσουμε για το cast. Ναι, είπα τη μαγική λέξη! Η επιλογή του cast ξεκινάει σύντομα, και όχι, δεν μπορώ να σας πω ποιές είναι οι κορυφαίες μας προτιμήσεις οπότε μην ρωτάτε. Αλλά! Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να ξέρετε. Κατά κανόνα, για το cast ενός σόου, ο σκηνοθέτης όσον αφορά τις ακροάσεις των ηθοποιών διαλέγει από το πιλοτικό σενάριο ειδικές σκηνές με τους ήρωες. Ωστόσο, επειδή το cast μας γίνεται διεθνώς (πράγμα που σημαίνει πολλά emails και self-tapes) και επειδή γνωρίζουμε ήδη ότι το internet δεν κρατάει μυστικά ... Το προσωπικό των σεναριογράφων έχει δημιουργήσει αντ’ αυτού, εντελώς νέες σκηνές για τους κύριους χαρακτήρες μας. Αυτά που γράφονται είναι τέτοια  ώστε να αντανακλούν το ακριβές ύφος, το vibe, το βάθος και τον συναισθηματικό τόνο που χρειαζόμαστε από τον ‘Geralt’ και τους άλλους φίλους (του) ... αλλά να ορίστε! Πρόκειται για κάτι χωρίς spoiler, για εμάς και για εσάς. Αυτό σημαίνει ... Εάν αρχίσετε να βλέπετε σκηνές του ‘Witcher’ να διαδίδονται στο Διαδίκτυο τις ερχόμενες εβδομάδες - ναι, είναι μάλλον πραγματικές! Αλλά όχι, δεν θα προδώσουν τίποτα πέραν των ιστοριών που αφηγούμαστε, ή τους τρόπους που τις λέμε. Είστε ασφαλείς. Προς το παρόν. Και διάολε ναι, το όνομά του είναι Jaskier!».

Στην καλύτερη περίπτωση το The Witcher του Netflix αναμένεται να βγει τέλη του 2019 αλλά πιθανότερο είναι το 2020.