Ο Robert Plant απέρριψε πρόταση να παίξει στο Game of Thrones!

Ο τραγουδιστής των Led Zeppelin απέφυγε τα συναπαντήματα με τους White Walkers
22 Ιουνίου 2018 08:37
Ο Robert Plant απέρριψε πρόταση να παίξει στο Game of Thrones!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο τραγουδιστής των θρυλικών Led Zeppelin, Robert Plant έχει απορρίψει πρόταση του να κάνει μία guest εμφάνιση στην πασίγνωστη σειρά του HBO, Game of Thrones.

Ο σπουδαίος αυτός ερμηνευτής δεν δέχτηκε να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από το σόου των David Benioff και D. B. Weiss, όπως είχαν κάνει άλλα δημοφιλή ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Coldplay, Mastodon, Sigur, και ο Ed Sheeran.

Ο Robert Plant αποκάλυψε το παραπάνω νέο σε συνέντευξή του στο The Strombo Show, όταν ερωτήθηκε για το εάν παρακολουθεί το τηλεοπτικό “Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου” στον ελεύθερο χρόνο του και ο ίδιος απάντησε:

Όχι, μου προσφέρθηκε ένας ρόλος σε αυτό. Ναι, αλλά δεν είμαι και του τύπου να θέλω να είμαι μέρος ενός cast. Ξεκίνησα αυτό που ξέρετε, ανατρέχοντας στο "Immigrant Song" και την συμμετοχή μου στους Led Zeppelin που αποτέλεσε μέρος μιας πολιτιστικής ανταλλαγής στην Ισλανδία ... Τώρα, τί ρόλος θα ήταν αυτός; Νόμισα ότι έπρεπε να ανέβω σε ένα άλογο και να ιππεύω. Δεν είχα και πολύ χρόνο να μεγαλώσω και τα μούσια μου. Όχι, όχι θα ήταν χαζό!.

Σίγουρα η δήλωση αυτή του Robert Plant έχει εξάψει την περιέργεια πολλών fans του Game of Thrones για το ποια ερμηνεία θα αναλάμβανε σε περίπτωση που ανταποκρινόταν θετικά στα σχέδια των συντελεστών του project για μία cameo του εμφάνιση.

Βέβαια, από τον τρόπο που περιέγραψε αυτό που του πρότειναν να κάνει, θα μπορούσε να υποδυθεί και έναν από τους στρατηγούς των White Walkers, αλλά μάλλον θεώρησε καλό να λάβει τις αποστάσεις του!