Ozark Season 2: Βγήκε το πρώτο teaser και η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας

Οι Byrdes επιστρέφουν και μπαίνουν σε ακόμη πιο hardcore περιπέτειες
24 Ιουνίου 2018 07:46
Ozark Season 2: Βγήκε το πρώτο teaser και η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser και ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της 2ης σεζόν του Ozark, του επιτυχημένου αστυνομικού δράματος του Bill Dubuque, όπου πρωταγωνιστούν ο Jason Bateman και η Laura Linney.

Το νέο κεφάλαιο της ιστορίας αναμένεται να ανοίξει στις 31 Αυγούστου του 2018, και έχουμε να περιμένουμε και άλλα σκοτεινά σκηνικά  και εκρηκτικές καταστάσεις γύρω από την οικογένεια των Byrdes. Στον 2ο πολυαναμενόμενο κύκλο, τα μέλη της εξακολουθούν να κινούνται μέσα στα θολά νερά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και τις συναλλαγές με τα καρτέλ. Πλέον όμως θα χρειαστεί να μπουν ακόμη πιο βαθιά στον κόσμο του εγκλήματος αν αυτό σημαίνει ότι έτσι θα προστατέψουν αυτούς που αγαπούν.

Μεταξύ άλλων, στους γνώριμους ρόλους τους επιστρέφουν οι: Julia Garner, Esai Morales, και ο Trevor Long, ενώ υπάρχει και μία νέα συμμετοχή αυτή της Janet McTeer. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser και τις καινούργιες λήψεις του Ozark: