Η αποστολή διάσωσης του Lucifer πέτυχε!

Η 4η σεζόν του σόου βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στο Netflix
17 Ιουνίου 2018 10:03
Η αποστολή διάσωσης του Lucifer πέτυχε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, το Lucifer αναγεννιέται  από τις στάχτες του έπειτα από την ακύρωσή του από το Fox, και πλέον η καινούργια τηλεοπτική στέγη που θα το φιλοξενήσει είναι το Netflix. Ο 4ος κύκλος του εν λόγω comic-book δράματος παίρνει τελικά το πράσινο φως για την συνέχιση της ιστορίας, με το streaming δίκτυο να απαντάει θετικά σε μία τέτοια προοπτική. Η κίνηση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα το αντίστοιχο fanbase της σειράς το οποίο παρότι ολιγάριθμο σε σχέση και με εκείνο άλλων σόου, εντούτοις αποδείχτηκε εξαιρετικά ένθερμο και επίμονο όσον αφορά την διάσωση του όλου project. Μετά και από την καμπάνια στήριξης #SaveLucifer που οργανώθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό από συντελεστές και βασικά μέλη του cast του Lucifer, με προεξάρχων τον πρωταγωνιστή του, Tom Ellis, απ’ ό,τι φαίνεται η επιθυμία τους αυτή εκπληρώθηκε.

Φυσικά, δεν πρόκειται για την πρώτη παραγωγή της Warner Bros. Television που καταλήγει να προβάλλεται στο Netflix; To Longmire για παράδειγμα μετά την ακύρωσή του, πρόσθεσε ακόμη τρεις χρονιές στην συνολική πορεία του στην μικρή οθόνη μέσω της προαναφερθείσας πλατφόρμας.

Πάντως, ο δημιουργός του Lucifer, Joe Henderson, o Tom Ellis αλλά και το Netflix, δίχως να χάσουν καιρό έσπευσαν να ανακοινώσουν με ενθουσιασμό το ευχάριστο γεγονός και στο Twitter: