Η 5η σεζόν του Luther θα είναι "κλασικό πράγμα"!

Ο Idris Elba το δήλωσε ξεκάθαρα και ανυπομονούμε γι’ αυτό!
15 Ιουνίου 2018 12:58
Η 5η σεζόν του Luther θα είναι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Unilad, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο 5ος κύκλος της σειράς Luther του BBC αναμένεται να είναι ακόμη πιο αντιπροσωπευτικός του κλασικού βρετανικού αστυνομικού δράματος. Η επιβεβαίωση έρχεται και δια στόματος του Idris Elba, πρωταγωνιστή του σόου ο οποίος του χρόνου θα επανέλθει στην μικρή οθόνη ως ο ικανότατος ντεντέκτιβ ‘John Luther’, τρία χρόνια μετά την παύση που μεσολάβησε από την προηγούμενη σεζόν.

Όσον αφορά το τι μπορούμε να προσδοκούμε επ’ αυτού την ερχόμενη χρονιά, ο Idris τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα ‘Radio Times’:

«Θα είναι το κλασικό ‘Luther’. Δεν θα επανεφεύρουμε τον τροχό. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για τους χαρακτήρες που θα συμμετέχουν σε αυτή τη σεζόν!».

Το εν λόγω σχόλιο μας κάνει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο για πιθανή επιστροφή της αινιγματικής δολοφόνου εν ονόματι ‘Alice’, την οποία ενσάρκωσε η Ruth Wilson. Ή μπορεί να ξαναδούμε την αστυνομικό Emma Lane, την οποία ερμήνευσε η Rose Leslie του Game of Thrones.

O Elba πρόσθεσε επίσης: «Θα περιμένουμε και θα δούμε. Δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι οικείο».

Στο ερώτημα πάντως, για το μεγάλο κενό που παρατηρήθηκε μέχρι να γυρίσει στον γνώριμο ρόλο του γνωστού επιθεωρητή, ο ίδιος απάντησε:

«To ‘Luther’ δεν είχε ποτέ προγραμματιστεί να γίνεται κάθε χρόνο. Το κάνουμε όποτε επιθυμούμε και γι 'αυτό τώρα μοιάζει να είναι μία καλή στιγμή να επιστρέψω. Είναι μόνο επειδή απείχαμε λιγάκι. Ναι, υπάρχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις, αλλά υπάρχει και περισσότερο περιθώριο για το ‘Luther’. Υπάρχει κι άλλος χώρος για αυτόν τον τόσο περίπλοκο χαρακτήρα που μου αρέσει να παίζω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Idris Elba το διάστημα εκείνο που το project του Luther είχε παγώσει, εξακολουθούσε να είναι πολυάσχολος, αφού είχε υπογράψει για το cast των ταινιών του Thor, του Avengers: Infinity War, ενώ καταπιάστηκε και με το κομμάτι της σκηνοθεσία επιχειρώντας το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο πεδίο με το αστυνομικό φιλμ Yardie.