Jack Ryan: O John Krasinski γίνεται υπερκατάσκοπος στο πλήρες trailer

Πώς σταματάς μία ασύμμετρη τρομοκρατική απειλή;
13 Ιουνίου 2018 12:42
Jack Ryan: O John Krasinski γίνεται υπερκατάσκοπος στο πλήρες trailer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Amazon έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Tom Clancy’s Jack Ryan, μία αστυνομική τηλεοπτική μυθοπλασία οκτώ επεισοδίων όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours, The Office). Ο γνωστός ηθοποιός εδώ υποδύεται τον Jack Ryan σε μία πιο σύγχρονη version του ομώνυμου αυτού ήρωα, που παλαιότερα είχε ζωντανέψει στο πρόσωπο του Alec Baldwin, του Harrison Ford, του Ben Affleck και του Chris Pine.

Το εν λόγω σόου κατασκοπείας λοιπόν, πραγματεύεται την ζωή του Ryan, ενός πράκτορα της CIA που ηγείται για πρώτη φορά μίας πολύ επικίνδυνης στρατιωτικής επιχείρησης η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να αποκαλύψει τις εστίες μίας ισλαμικής φονταμεταλιστικής οργάνωσης  τρομοκρατών. Οι επαφές και οι κινήσεις των μελών της αρχίζουν να καταγράφονται και η όλη απόπειρα αποβαίνει σε ένα πολύ δύσκολο έργο, μιας και ο Ryan κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει να συμβούν οι τρομοκρατικές ενέργειες που καταστρώνονται και να οδηγηθεί ο ίδιος έγκαιρα στον στην καρδιά του εγκληματικού αυτού δικτύου.

 

To βασικό cast συμπληρώνουν επίσης ο Wendell Pierce (The Wire) και η Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει οι Paramount και Skydance Television. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν οι Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και Graham Roland (Almost Human) που επιμελήθηκαν και το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου.

Το Tom Clancy’s Jack Ryan αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime στις 31 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν το σχετικό trailer και η αφίσα: