Better Call Saul: O Bob Odenkirk λέει ότι η 4η σεζόν πάει "σε άλλο επίπεδο"

Ο δικηγόρος του ‘Breaking Bad’ μπαίνει σε ακόμη πιο μεγάλα ζόρια
12 Ιουνίου 2018 17:00
Better Call Saul: O Bob Odenkirk λέει ότι η 4η σεζόν πάει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Bob Odenkirk, ο πρωταγωνιστής του Better Call Saul, της prequel spinoff σειράς του Breaking Bad προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον 4ο κύκλο της που καταφτάνει στην μικρή οθόνη αυτό το φθινόπωρο.

Εν όψει του ATX Television Festival, ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan και ο Bob Odenkirk παρουσίασαν στο τέλος της βραδιάς την προβολή του “Better Call Saul”, του  8ουεπεισοδίου της 2ης σεζόν που ουσιαστικά μας σύστησε την χαρακτηριστική μορφή του Saul Goodman και που έμελλε να αποκτήσει την δική του ομότιτλη τηλεοπτική μυθοπλασία στο AMC.Το εν λόγω δίδυμο συνεργατών έδωσε λοιπόν, μία γεύση στο κοινό για το καινούργιο κεφάλαιο που θα ανοιχτεί αυτή τη χρονιά στο σόου η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί στις 6 Αυγούστου του 2018.

Στα δέκα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε τα πράγματα ήδη έχουν πάρει πολύ πιο δραματική τροπή. Ο θάνατος του Chuck (Michael McKean) θα διατρέχει έντονα όλη τη νέα σεζόν, αν και ο Gilligan υπαινίχθηκε ότι ίσως να ξαναδούμε την φιγούρα αυτή (πιθανόν μέσω flashbacks).

Ο Odenkirk από μεριάς του υπογράμμισε ότι πρέπει να περιμένουμε μία ριζική μεταμόρφωση του συμπαθητικού ‘Jimmy McGill’ στον ‘Saul’ που καταλήγει να είναι. Μετά τα γεγονότα που μεσολάβησαν και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο Better Call Saul, η μετάβαση αυτή αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ.  Μεταξύ άλλων, ο δεσμός ανάμεσα στον Jimmy και την Kim Wexler (Rhea Seehorn) θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Ειδικότερα δήλωσε:

«Εάν ενδιαφέρεστε για τη σχέση Jimmy-Kim, η επόμενη σεζόν θα σας στείλει! Υπάρχουν σκηνές μεταξύ του Jimmy και της Kim που πάνε σε άλλο επίπεδο που δεν έχετε δει σε αυτό το σόου. Είναι έξω από τον χαρακτήρα που ένα πραγματικό ζευγάρι πρέπει να έχει ... και αυτό κάνει τη ζωή του να προσιδιάζει σε μία ‘Breaking Bad’ εκδοχή ακόμα πιο τραγική γιατί δεν θα βρίσκεται εκεί η Kim».

Η πρεμιέρα του Better Call Saul Season 4 αναμένεται να γίνει στις 6 Αυγούστου του 2018 στο AMC.