"Kidding" trailer: O Jim Carrey επιστρέφει στην τηλεόραση

Με μία κωμωδία του Michel Gondry στο Showtime
08 Ιουνίου 2018 02:18

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το Kidding, την φρέσκια κωμική-κοινωνική μυθοπλασία του Michel Gondry, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Jim Carrey. Ο διάσημος ηθοποιός που οπωσδήποτε ξέρει από χιούμορ ετοιμάζεται να μας χαρίσει και άλλες γενναίες δόσεις από αυτό, αφού επανέρχεται δριμύτερος στην μικρή οθόνη μέσα από το εν λόγω ευρηματικό project του Showtime.

Η υπόθεση του σόου επικεντρώνεται στον Jeff ή αλλιώς ‘Mr. Pickles’ (Carrey), τον παρουσιαστή μίας παιδικής εκπομπής, ένα φωτεινό παράδειγμα καλοσύνης και σοφίας για τα νεαρά μυαλά της Αμερικής και τους γονείς τους που μεγάλωσαν μαζί του. Όμως όταν η οικογένεια αυτής της πολυαγαπημένης προσωπικότητας αρχίζει να καταρρέει, ο Jeff κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει ένα παραμύθι, έναν μύθο ή έναν ευχάριστο περισπασμό που θα τον καθοδηγήσει μέσα από αυτή την κρίση, η οποία χειροτερεύει πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο ο ίδιος μπορεί να το διαχειριστεί. Το αποτέλεσμα είναι  ένας πρόσχαρος άνθρωπος σε έναν σκληρό κόσμο να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με τον δικό του ξεχωριστό και αισιόδοξο τρόπο όσο αποκαρδιωτικά κι αν φαντάζουν τα πράγματα.

Στην σειρά παίζουν επίσης ο υποψήφιος για Oscar, Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Frank Langella (Frost/Nixon), η Catherine Keener (Get Out)  και η Judy Greer (Married).

Ως guest star θα εμφανιστούν ο Justin Kirk (WEEDS) και η Ginger Gonzaga (I'm Dying Up Here). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Kidding: