O Peter Jackson δεν θα αναμειχθεί καθόλου στην σειρά Lord of the Rings

Για εκείνον τελείωσε οριστικά το κεφάλαιο Μέση Γη
06 Ιουνίου 2018 18:02
O Peter Jackson δεν θα αναμειχθεί καθόλου στην σειρά Lord of the Rings

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Peter Jackson θα απέχει εντελώς από το σόου Lord of the Rings του Amazon, διαψεύδοντας πια επίσημα τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ενεργό ρόλο στην πολυδάπανη αυτή τηλεοπτική μυθοπλασία.

Επιπλέον, καταρρίπτει και το τεχνητό δίλημμα που ακουγόταν για το ότι καλούνταν να επιλέξει στο να συμμετέχει στο παραπάνω εγχείρημα ή στην σκηνοθεσία μίας action ταινίας για την DC, κάτι που ούτε κι αυτό ισχύει. To ‘The One Ring’, μία από τις πολύ γνωστές fanbase ιστοσελίδες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έκανε μία ανάλογη ανάρτηση επ’ αυτού:

Κάποιοι ενδεχομένως λοιπόν, να απογοητευτούν τουλάχιστον όσον αφορά την αποστασιοποίησή του από την νέα θεαματική αφήγηση που θα επικεντρωθεί στο υπέρτατο έργο του Tolkien. Με βάση και σχετική αναφορά του The Playlist, ο Jackson σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γαλλικό έντυπο “Allocine” ξεκαθάρισε το όλο θέμα από μεριάς του δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα εμπλακώ καθόλου στη σειρά για τον ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’. Καταλαβαίνω πώς μπορεί να αναφέρθηκε το όνομά μου, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα από μέρους μου όσον αφορά αυτό το project».

Όμως και ως προς την προοπτική ενός φιλμ με υπερήρωες ο Jackson εξέφρασε με σαφήνεια την άποψή του: «Δεν αληθεύει καθόλου. Δεν είχα καμία συζήτηση σχετικά με αυτό. Δεν είμαι λάτρης των comics, δεν έχω διαβάσει κανένα, οπότε δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την μεταφορά κάποιου από αυτά στον κινηματογράφο».

Συνοψίζοντας, πρόσθεσε:

«Δεν θα καταπιαστώ με καμία ταινία της DC ή με την σειρά ‘Lord of the Rings’,αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Έχω πολλά άλλα projects που με κρατούν  απασχολημένο!», κάτι που ευσταθεί μιας και η φρέσκια sci-fi  περιπέτεια Mortal Engines που σκηνοθετεί, μοιάζει πολλά υποσχόμενη από τα trailer που έχουν βγει γι’ αυτήν.