Ο Steven Knight λέει ότι το Peaky Blinders έχει μέλλον μπροστά του

Αυτές είναι οι φρέσκιες λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο δημιουργός!
05 Ιουνίου 2018 17:36
Ο Steven Knight λέει ότι το Peaky Blinders έχει μέλλον μπροστά του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, o Steven Knight σε πρόσφατη συν συνέντευξή του εν όψει και του 5ου κύκλου του Peaky Blinders μίλησε πιο ανοιχτά για ορισμένα πράγματα που μπορούμε να περιμένουμε του χρόνου από την επιτυχημένη σειρά του BBC, αλλά μας ξάφνιασε και με ένα άλλο νέο!

Ο δημιουργός του σόου πέραν του ότι έχει επιβεβαιώσει ότι η 5η σεζόν δεν πρόκειται να είναι η τελευταία του όλου project, εν όψει μίας εμφάνισής του στο Birmingham Press Club μίλησε και για ένα spinoff που ενδέχεται να προστεθεί στο τηλεοπτικό γκανγκστερικό σύμπαν που ήδη γνωρίσαμε.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, ο ίδιος ο Cillian Murphy που υποδύεται τον κεντρικό ήρωα του δράματος εν ονόματι ‘Thomas Shelby’ μέσα από προσωπική του ανάρτηση στο Instagram, προέτρεψε τους fans του να μάθουν περισσότερα για τις προοπτικές που διανοίγονται όσον αφορά την πορεία του όλου εγχειρήματος!

 

PEAKY NEWS! Peaky Blinders creator Steven Knight shared some details about S5 and beyond with @birmingham.live. (S5 filming starts in September and airs in spring 2019). . - Tommy Shelby’s next foe will be a politician. But it won’t be Winston Churchill because he and Tommy will team up to battle the enemy. . - S5 will deal with the 1930s’ Great Depression and rise of fascism. . - The show will not be heading to America because Knight thinks it would lose its soul if it did. . - The show is likely to have 7 seasons (although for now BBC has only confirmed S5 and S6). . - Knight refused to confirm that Alfie is dead. “Pass. I’m not going to answer that.” When asked about Grace he said the same. · Watch the interview at birminghammail.co.uk/whats-on/film-news/who-tommy-shelbys-next-foe-14691146 · #cillianmurphy #stevenknight #peakyblinders

A post shared by Cillian Murphy (@ofycm) on

Ο Knight πρόσθεσε επιπλέον ότι τα γυρίσματα της 5ης σεζόν ξεκινούν φέτος τον Σεπτέμβριο, με πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας την άνοιξη του 2019 και την συνέχιση της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας πιθανότατα μέχρι και για επτά χρονιές συνολικά. Ο επόμενος αντίπαλος του Tommy Shelby θα προέρχεται από τον πολιτικό χώρο αλλά δεν θα είναι ο Winston Churchill αφού εκείνος και ο Tommy θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό. Χρονικά ο νέος κύκλος τοποθετείται την δεκαετία του 1930, την περίοδο του μεγάλου οικονομικού Κραχ και της ανόδου του φασισμού. Η δράση δεν θα μεταφερθεί στην Αμερική αφού ο Knight νομίζει πως έτσι θα ξεφύγουμε από το καθεαυτού concept, ενώ σε σχετική ερώτηση άφησε κάπως μετέωρο το εάν ο Alfie είναι νεκρός, διατυπώνοντας την φράση: «Να μου λείπει. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτό».

Η οικογένεια Shelby λοιπόν, έχει ακόμη μέλλον μπροστά της στην μικρή οθόνη όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Knight επ’ αυτού:

«Έχουμε μιλήσει με τον Cillian Murphy και είναι σίγουρα μέσα, όπως και το υπόλοιπο κύριο cast. Ο Murphy μου είπε πέρυσι ότι ήταν ανοιχτός και σε περισσότερα πράγματα τονίζοντας ότι: “Πάντα έλεγα πως όσο παραμένει το σενάριο τόσο καλό όσο είναι, είμαι εδώ”».

Μεταξύ άλλων ο Knight γνωστοποίησε ότι τον προσέγγισε με μία επαγγελματική πρόταση η σχολή μπαλέτου ‘Rambert’ μία εκ των παλαιότερων καταξιωμένων βρετανικών σχολών του είδους που είχε δώσει την πρώτη της παράσταση το 1926 και η οποία εδρεύει στην Νότια Όχθη του Λονδίνου: «Είχα μία συνάντηση με την σχολή χορού ‘Rambert’ επειδή είπαν ότι ενδιαφέρονται να μετατρέψουν το ‘Peaky Blinders’ σε μπαλέτο. Δεν ξέρω πού θα το έκαναν, αλλά υπήρχε η ιδέα να το διοργανώσουν εδώ στο Birmingham».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι άτυπα εδώ και καιρό υπάρχει έτσι κι αλλιώς μία μεγάλη συζήτηση να ανέβει το Peaky Blinders σαν ένα μιούζικαλ του West End, αλλά και για την διασκευή του σε ταινία.