H Uma Thurman υπέγραψε για την συμμετοχή της στο "Chambers"

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο υπερφυσικό δράμα του Netflix
31 Μαΐου 2018 07:38
H Uma Thurman υπέγραψε για την συμμετοχή της στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η υποψήφια για Όσκαρ Uma Thurman (Pulp Fiction, Smash, Bravo’s Imposters) θα ηγηθεί του cast του υπερφυσικού δράματος Chambers του Netflix.

Η υπόθεση της σειράς εστιάζει σε μία νεαρή που επέζησε μίας σοβαρής καρδιακής προσβολής που υπέστη, και τώρα προσπαθεί να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει το μόσχευμα που της έσωσε την ζωή. Ωστόσο, όσο πιο κοντά φτάνει στην αποκάλυψη της αλήθειας για τον αιφνίδιο θάνατο του δικού της δωρητή οργάνων, τόσο περισσότερο αρχίζει να καταλαβαίνει πράγματα για τον θανόντα - μερικά από τα οποία μοιάζουν ανησυχητικά μακάβρια. Η Thurman θα υποδυθεί την Nancy, την μητέρα της ηρωίδας που δημιουργεί μια σχέση με έναν νεαρό δότη μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι η κόρη της, μπορεί να μην είναι τελικά νεκρή.

Το σόου θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια. Πίσω από το εν λόγω τηλεοπτικό project του streaming δικτύου θα βρίσκεται ο βραβευμένος από την Ακαδημία σεναριογράφος Stephen Gaghan (Traffic, Syriana) και η εταιρεία Super Deluxe. Δημιουργοί του Chambers είναι η Leah Rachel και η Akela Cooper.