Βγήκε νέο trailer και αφίσα για το Strange Angel

Όνειρα, φαντασία και πραγματικότητα ξαφνικά γίνονται ένα
24 Μαΐου 2018 13:37
Βγήκε νέο trailer και αφίσα για το Strange Angel

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το CBS έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο  trailer και αφίσα για το Strange Angel, την δραματική σειρά που ετοιμάζει ο δημιουργός Mark Heyman (Black Swan, The Skeleton Twins) και η οποία αντλεί υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του George Pendle. Το εν λόγω τηλεοπτικού project που θα είναι διαθέσιμο στην streaming υπηρεσία CBS All Access, είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του Jack Parsons και μας εισάγει σ’ έναν ιδιαίτερο μύθο όπου η ιδιοφυία και η παράνοια συνδέονται μεταξύ τους συνδυάζοντας ταυτόχρονα κάτι από την πραγματικότητα και την επιστημονική φαντασία. Το σόου συνιστά μία συμπαραγωγή της CBS Television Studios και της Scott Free Productions του Ridley Scott. Την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων υπογράφει ο David Lowery (A Ghost Story, Pete’s Dragon).

Η υπόθεση εστιάζει στον Jack Parson (Jack Reynor), έναν λαμπρό και φιλόδοξο χειρώνακτα εργάτη στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1930, ο οποίος δουλεύει ως βοηθός σε ένα χημικό εργοστάσιο αλλά ονειρεύεται να κατασκευάσει πυραύλους που θα μεταφέρουν τον άνθρωπο στο φεγγάρι. Καθώς προσπαθεί, όπως μπορεί, να συμβάλλει στην πρόοδο του συγκεκριμένου πεδίου της επιστήμης, ένα βράδυ ο Parson προσελκύεται από μία νέα αποκρυφιστική θρησκεία που δημιούργησε ο γείτονάς του, Aleister Crowley, πραγματοποιώντας  ιδιότυπες αποκρυφιστικές τελετουργίες για να φέρει τον κόσμο με τη θέλησή του και να υλοποιήσει τα φανταστικά του όνειρα.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Rupert Friend, Bella Heathcote, Peter Mark Kendall, Michael Gaston, Greg Wise, Rade Šerbedžija, Zack Pearlman και ο Keye Chen.

Η πρεμιέρα του Strange Angel έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 14 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: