Too Old to Die Young: Το νέο teaser είναι ποτισμένο με αίμα, βία και ανομία

Ο Nicolas Winding Refn επιστρέφει με μία πολύ σκληροπυρηνική νέα τηλεοπτική σειρά
23 Μαΐου 2018 17:53
Too Old to Die Young: Το νέο teaser είναι ποτισμένο με αίμα, βία και ανομία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε teaser για το Too Old to Die Young, το νέο αστυνομικό δράμα του Amazon, το οποίο φέρει την υπογραφή του εκκεντρικού δημιουργού Nicolas Winding Refn (Drive, The Neon Demon). Ο Refn επιμένει να προκαλεί σοκ στους θεατές, εξερευνώντας μέσα από ατμοσφαιρικά θεάματα τις πιο αμαρτωλές και βίαιες όψεις των σύγχρονων μεγαλουπόλεων ανάμεσα σε πολύβουες λεωφόρους, φωτεινές επιγραφές neon, ανήλιαγα και κλειστοφοβικά δωμάτια.

Ο Δανός σκηνοθέτης του Only God Forgives  και του Bronson επανέρχεται λοιπόν, δριμύτερος ενορχηστρώνοντας αυτή την φορά την δράση ενός πολύ φιλόδοξου τηλεοπτικού project που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύουν ο Miles Teller (Whiplash) και ο Billy Baldwin.

Σε συνεργασία και με τον Ed Brubaker, σεναριογράφο του Westworld, ο Refn θα μας αφηγηθεί μία ιστορία από τα κακόφημα και αφιλόξενα μέρη του Los Angeles όπου είναι κυρίαρχο το οργανωμένο έγκλημα με στυγνούς εκτελεστές, λαθρέμπορους και κάθε λογής άλλους παρανόμους να κάνουν την εμφάνισή τους σε μία αγωνιώδη αναζήτηση του κεντρικού ήρωα. Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε έναν αστυνομικό που έχει βιώσει πρόσφατα τον πόνο μίας αναπάντεχης απώλειας και αναγκάζεται να καταδυθεί στα άδυτα του υποκόσμου για να ανακαλύψει την αλήθεια. To cast συναπαρτίζουν οι: Jena Malone, John Hawkes, Cristina Rodlo, Augusto Aguilera, Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun και η Callie Hernandez.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser του Too Old to Die Young, που θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στο Amazon Prime Video.