Game of Thrones: Γυρίζονται πολλαπλά φινάλε για να αποφευχθούν τα spoilers

Τι αποκαλύπτει η Emilia Clarke;
19 Μαΐου 2018 07:33
Game of Thrones: Γυρίζονται πολλαπλά φινάλε για να αποφευχθούν τα spoilers

Τα πολλαπλά τέλη για το φινάλε του Game of Thrones  είχαν ανακοινωθεί από το διευθυντή προγράμματος του HBO πέρυσι, ωστόσο τώρα έχουμε και την επιβεβαίωση πως όντως έτσι έγινε, δια στόματος Emilia Clarke, γνωστή στον κόσμο του GoT ως Daenerys Targaryen.

Το τέλος μιας τόσο δημοφιλούς σειράς σίγουρα είναι κάτι που θέλουν να προστατεύσουν οι παραγωγοί ως κόρη οφθαλμού και η απόφαση για πολλαπλά φινάλε λήφθηκε για την αποφυγή spoilers. Η Clarke αποκάλυψε πως το cast δεν είχε ιδέα για το τι θα συνέβαινε στη σειρά, ενώ επιμένει πως ακόμα δεν ξέρει τον τρόπο που θα τελειώσει το Game of Thrones.

Δεν το ξέρω αυτό, ακόμα και τώρα. Μιλάω σοβαρά. Νομίζω πως γυρνάνε διάφορα πράγματα και δε μας λένε. Μιλάω σοβαρά. Μιλάω απόλυτα σοβαρά. Νομίζω πως δε μας εμπιστεύονται καν. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τέλη που μπορούν να συμβούν. Νομίζω πως τα γυρνάμε όλα και δε μας λένε ποιο είναι αυτό που θα συμβεί στο τέλος.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα κάτσει στο Σιδερένιο Θρόνο στο τέλος; Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα κυκλοφορήσει από το HBO το 2019.