Το Manifest θα είναι το νέο Lost;

Το NBC έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer της νέας σειράς μυστηρίου
15 Μαΐου 2018 19:55
Το Manifest θα είναι το νέο Lost;

Βγήκε νέο trailer για την καινούργια sci-fi δραματική σειρά του NBC, το Manifest που θυμίζει κάτι από το Lost και την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Robert Zemeckis, γνωστός από τα Back to the Future και Forrest Gump και ο Jack Rapke των Cast Away και Allied. Η υπόθεση του σόου επικεντρώνεται στην πτήση Montego Air Flight 828. Αφού το συγκεκριμένο αεροσκάφος προσγειώνεται με ασφάλεια μετά από έντονες αναταράξεις, πλήρωμα και επιβάτες μπορούν πλέον να αισθανθούν ανακούφιση που πατούν και πάλι σώοι και αβλαβείς στο έδαφος. Ωστόσο, αυτές τις ώρες του ταξιδιού τους, ο κόσμος έχει προχωρήσει κατά πέντε χρόνια πιο μετά, με τους φίλους, τις οικογένειες και τους συναδέλφους τους να έχουν συνεχίσει τις ζωές τους αφού αποδέχτηκαν το βάρος της προσωπικής τους απώλειας.

Πλέον, σε όσους είχαν ανέβει σε εκείνο το αεροπλάνο τους δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Όμως καθώς ξεδιπλώνονται μπροστά τους οι εναλλακτικές εκδοχές της πραγματικότητας, βυθίζονται σ’ ένα ανεξήγητο μυστήριο που αρχίζει να αποκτάει νόημα μόνο για κάποιους από αυτούς.

Το cast του Manifest απαρτίζουν οι: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina και η Parveen Kaur. Το Manifest θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα στο NBC.