Μία νέα σειρά τρόμου δια χειρός Guillermo Del Toro έρχεται στο Netflix

Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον σκηνοθέτη του Pan's Labyrinth 
15 Μαΐου 2018 18:35
Μία νέα σειρά τρόμου δια χειρός Guillermo Del Toro έρχεται στο Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι μετά την επιτυχημένη συνεργασία του Netflix με τον Guillermo del Toro για την animated σειρά Trollhunters, απ’ ό,τι φαίνεται ξαναδίνουν τα χέρια αυτή τη φορά για το Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight. Πρόκειται για μία νέα live-action τηλεοπτική μυθοπλασία τρόμου από τον βραβευμένο με Όσκαρ δημιουργό του The Shape of Water. Ο del Toro θα μας εξιστορήσει μέσω του εν λόγω project διάφορες επιμέρους ιστορίες που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο ίδιος και «οι οποίες είναι τόσο εκλεπτυσμένες όσο και φρικιαστικές».

Στην επίσημη ανακοίνωση του streaming δικτύου αναγράφεται χαρακτηριστικά ότι: «Ο del Toro ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός του ‘Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight’, θα φέρει το δικό του οξυδερκές ύφος τόσο ως σεναριογράφος όσο και ως σκηνοθέτης σε συγκεκριμένα επεισόδια. Επιπλέον, θα διαλέξει μία ομάδα από τους καλύτερους σεναριογράφους και συναρπαστικούς νέους κινηματογραφιστές του είδους για να ζωντανέψει την δική του συλλογή ιστοριών».

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο del Toro, επιστρέφει σ’ ένα πεδίο που γνωρίζει καλά όπως αποδεικνύεται μέσα από την δουλειά του στην Ραχοκοκαλιά του Διαβόλου, στον Λαβύρινθο του Πάνα, αλλά και σε κινηματογραφικά εγχειρήματα των ανερχόμενων για την εποχή τους σκηνοθετών όπως ήταν το The Orphanage του J.A. Bayona ή το Mama του Andres Muschietti.

Η φρέσκια ανθολογία τρόμου που είναι στα σκαριά οπωσδήποτε θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλα άτομα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην μικρή οθόνη. Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί από πόσα επεισόδια θα απαρτίζεται το Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight , όμως ένα είναι βέβαιο: αναμένεται να είναι κάτι πολλά υποσχόμενο!