Star Wars TV Series: Μάθαμε σε ποια περίοδο θα διαδραματίζεται

Η Lucasfilm ανοίγει περαιτέρω το timeline 
13 Μαΐου 2018 16:14
Star Wars TV Series: Μάθαμε σε ποια περίοδο θα διαδραματίζεται

Τις πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars μάθαμε δια στόματος του δημιουργού της, Jon Favreau. Ο σκηνοθέτης των Iron Man και Jungle Book  αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Solo: A Star Wars Story, το που θα διαδραματίζεται η σειρά στο timeline του σύμπαντος του Πολέμου των Άστρων:

Είναι μέρος του timeline που δεν έχει εξερευνηθεί ακόμη. Οπότε είναι μετά, είναι περίπου επτά χρόνια μετά τη Μάχη του Yavin, οπότε μετά το Return of the Jedi και πριν το Episode 7. Πρόκειται για εντελώς νέους χαρακτήρες, διαφορετικούς πλανήτες, ένα εντελώς νέο σκηνικό, που ωστόσο ταιριάζει στο timeline.

Η θέση την οποία θα λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί τότε η New Republic και η Resistance ήταν στα ακμαία τους χρόνια, με το First Order να αρχίζει μόλις να εμφανίζεται από τις στάχτες της Αυτοκρατορίας. Ίσως δούμε πως το Πρώτο Τάγμα έγινε αυτή η τρομερή δύναμη που είδαμε στο The Force Awakens; 

Πάντως, η επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων -διάδοχος του Rebels- το Star Wars: Resistance θα λαμβάνει και αυτή χώρα στα γεγονότα πριν το Episode VII, οπότε οι δυο σειρές μαζί θα συμπληρώσουν πολλά ενδιαφέροντα κενά στο lore και να μας χαρίσουν εντυπωσιακά cameos, όπως έκανε το Rebels με τον Obi-Wan και τον Darth Maul. Επίσης, ο Favreau είπε πως η Star Wars σειρά του θα χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή CGI τεχνολογία του Jungle Book, κάτι που μας προϊδεάζει για το πόσο ακριβή και ποιοτική παραγωγή θα είναι. 

Η τηλεοπτική σειρά του Star Wars βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και γνωρίζουμε ότι θα προβληθεί στην streaming υπηρεσία που ετοιμάζει η Disney.