Στο νέο trailer του 100 Code γίνεται ανθρωποκυνηγητό  

Η καταδίωξη ενός κατά συρροή δολοφόνου στη Σουηδία θα είναι αμείλικτη

Στο νέο trailer του 100 Code γίνεται ανθρωποκυνηγητό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αστυνομικό δράμα 100 Code, μία διεθνή συμπαραγωγή όπου πρωταγωνιστούν ο πρόσφατα χαμένος Michael Nyqvist (Millennium series) και ο Dominic Monaghan (LOTR Trilogy, Lost). Οι fans των σειρών μυστηρίου έχουν λόγο να χαρούν μιας και πρόκειται για ένα πολύ δυνατό project του είδους, την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Bobby Moresco (Crash, Million Dollar Baby). Το σόου απαρτίζεται από δώδεκα συνολικά επεισόδια.

Η υπόθεσή του επικεντρώνεται σε μία ιδιότυπη ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αποτελούμενη από τον ντετέκτιβ Mikael Eklund (Michael Nyqvist) ο οποίος αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν απεσταλμένο από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης εν ονόματι Tommy Conley (Dominic Monaghan) ώστε να ερευνήσουν μία σειρά ειδεχθών θανάτων από έναν κατά συρροή δολοφόνο που δρα στην Στοκχόλμη.

Ο άνθρωπος που ψάχνουν φαίνεται να έχει σχέση με κάποιον άλλον εγκληματία που ενεργούσε στην Νέα Υόρκη και τα θύματά του ήταν ξανθιές γυναίκες με γαλάζια μάτια οι σωροί των οποίων ανιχνεύονταν πάντα μέσα σε εκτάσεις με ανθισμένα λουλούδια. Καθένας από τους δύο αστυνομικούς πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες, να προσπεράσει τις όποιες μεταξύ τους διαφορές και να βρει τον θύτη που τρομοκρατεί την πόλη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του 100 Code το οποίο φιλοξενείται στο κανάλι WGN America:

 

Ροη ειδησεων