Supernatural: Ο Jensen Ackles θα υποδυθεί και άλλο χαρακτήρα στην σειρά!

Θα τον δούμε σε μία εμφάνιση-έκπληξη!
08 Μαΐου 2018 13:11
Supernatural: Ο Jensen Ackles θα υποδυθεί και άλλο χαρακτήρα στην σειρά!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jensen Ackles, ο τηλεοπτικά γνωστός και ως Dean, αδερφός του Sam (Jared Padalecki) πρόκειται να υποδυθεί έναν ακόμη ήρωα στο επιτυχημένο σόου του φανταστικού Supernatural.

Ενώ η 13η σεζόν πλησιάζει στην λήξη της, τα δύο αδέρφια Winchester πρόκειται να μας δώσουν ακόμη ένα ανατρεπτικό φινάλε που θα ανοίξει τον δρόμο για το 14ο κεφάλαιο της εν λόγω μυθοπλασίας. Και επειδή είναι εξοικειωμένοι με τα απρόοπτα και τα ανεξήγητα που συναντούν στο διάβα τους, κάτι επιπλέον αναπάντεχο που θα δούμε θα είναι ο Ackles να μας συστήνεται και ως ένας άλλος χαρακτήρας!

Η επιβεβαίωση έρχεται και δια στόματος τόσο του ίδιου του ηθοποιού όσο και ενός εκ των δύο δημιουργών της σειράς. Ο Ackles σε πρόσφατη συνέντευξή του στο EW είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι στο τέλος αυτού του κύκλου θα παρουσιαστεί στο κοινό και ως ένας πρόσθετος χαρακτήρας:

«Με τα χρόνια έπρεπε μόνο να παίζω απλώς τον ‘Dean’, ενώ ο Jared έπρεπε να είναι ο ‘Lucifer’ και ο ‘Gadreel’ ,και όλοι αυτοί  οι διαφορετικοί πραγματικοί χαρακτήρες πέραν του ‘Sam’. Όλα αυτά σύντομα θα αλλάξουν. Κάτι μεγάλο έρχεται».

Έπειτα ο Ackles μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έδωσε μία μικρή γεύση στους fans του, χωρίς να αποσαφηνίζεται ακριβώς ποιος θα είναι αυτός ο έξτρα ρόλος που αναλαμβάνει.

 

In an effort to join the #portrait party here is a small preview to season14. Its gonna be a good one!!! #thatsawrap

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jensen Ackles (@jensenackles) στις

Με βάση όμως και τον Andrew Dabb, τον έναν εκ των δημιουργών του Supernatural:

«Η πλάκα με τον κόσμο της Αποκάλυψης και αυτές τις ιστορίες που λέμε είναι ότι μερικές φορές οι ηθοποιοί αγκαλιάζουν άλλες ερμηνείες που ίσως δεν είναι αυτό που συνηθίζουν να κάνουν. Προφανώς, μετά από 13 χρόνια, ο Jensen είναι πολύ συνηθισμένος να παίζει τον ‘Dean’ και είναι καταπληκτικός σε αυτό. Όσον αφορά το ποιος είναι ο [νέος] χαρακτήρας, θα πω ότι είναι ένας χαρακτήρας που θα είναι τόσο απροσδόκητος όσο και ότι μας έρχεται από πολύ καιρό πριν».