Το Peaky Blinders θα επιστρέψει με δύο επιπλέον κύκλους!

Η επιβεβαίωση ήρθε και διά στόματος του δημιουργού, Steven Knight
06 Μαΐου 2018 16:24
Το Peaky Blinders θα επιστρέψει με δύο επιπλέον κύκλους!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Unilad, ο Stephen Knight εγγυήθηκε ότι το Peaky Blinders θα διανύσει τουλάχιστον δύο ακόμη σεζόν στο BBC Two, από τις ήδη .

Με βάση και αντίστοιχες αναφορές της Independent, ο Knight τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Birmingham Press Club:

 «Θα κάνουμε οπωσδήποτε έξι σεζόν και πιθανώς να κάνουμε και έβδομη. Έχουμε μιλήσει με τον [πρωταγωνιστή] Cillian Murphy και είναι μέσα σχετικά με αυτό, όπως και το υπόλοιπο βασικό επιτελείο των ηθοποιών».

Αν και ο δημιουργός της επιτυχημένης noir σειράς εποχής για την οποία το τρέχον διάστημα ετοιμάζει το σενάριο του 5ου κύκλου, σε προηγούμενες δηλώσεις του ήταν λιγάκι επιφυλακτικός για το μέλλον του σόου, μπορεί όμως πια να μιλήσει με μεγαλύτερη βεβαιότητα γι’ αυτό. Σε αντίθεση με όσα είχε αφήσει έμμεσα να εννοηθούν στο Digital Spy ότι δηλαδή η 5η σεζόν μπορεί να σηματοδοτούσε και το τέλος του όλου project, τώρα ανασκευάζει την πρότερη του άποψη.

Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, η οικογένεια των Shelby, που εδώ και χρόνια παραβαίνουν με το δικό τους στυλ το γράμμα του Νόμου, θα επανέλθουν δριμύτεροι με ακόμη πιο πολλές ιστορίες για τα κατορθώματά τους στο οργανωμένο έγκλημα.

Το γεγονός επαληθεύεται και μέσω της πρόσφατης ανάρτησης του Cillian Murphy στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Ο ‘Tommy Shelby’ (Cillian Murphy) το κεφάλι της επιχείρησης, δεν σκοπεύει να αφήσει τους κόπους του να πάνε χαμένοι ειδικά όταν στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου βρέθηκε να ρεφάρει και πάλι για τις αναποδιές που συνάντησε έως τότε.

Η αυλαία για το Peaky Blinders θα ανοίξει ξανά το 2019 και σύμφωνα με το Deadline, ο Anthony Byrne θα σκηνοθετήσει τα καινούργια έξι επεισόδια του σόου. Ως τελευταία του σκηνοθετική δουλειά λογίζεται το Butterfly του ITV με την Anna Friel να ηγείται του cast, ενώ έχει επεξεργαστεί και το σενάριο του θρίλερ In Darkness όπου η Natalie Dormer (Game Of Thrones) ερμηνεύει κεντρικό ρόλο.