Το Westworld ανανεώθηκε από τώρα για 3η σεζόν

Οι συγκινήσεις του θεματικού πάρκου είναι τρομακτικά εθιστικές για να πάψουν εδώ!
02 Μαΐου 2018 14:50
Το Westworld ανανεώθηκε από τώρα για 3η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Westworld, το επιτυχημένο sci-fi δράμα του HBO ανανεώθηκε και για 3η σεζόν. Αυτό το διάστημα το εν λόγω δίκτυο προβάλλει τον 2ο κύκλο, με τα δύο πρώτα επεισόδια να έχουν ήδη προβληθεί στην μικρή οθόνη σημειώνοντας και πάλι υψηλό ποσοστό τηλεθέασης.

Προφανώς η κίνηση αυτή του HBO δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της τεράστιας αποδοχής, που βρίσκει η πρωτότυπη αυτή μυθοπλασία από τον κόσμο. Η ιστορία του παραπάνω θεματικού πάρκου έχει προσελκύσει εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον πλανήτη ώστε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχουν και άλλα κεφάλαια που πρέπει να προστεθούν στην αφήγησή της.

Ο δημιουργός της σειράς, Jonathan Nolan, είχε σχολιάσει μάλιστα πριν καιρό επ’ αυτού:

«Πρόκειται για μία συζήτηση που συνεχίζεται με τους φίλους μας στο HBO. Μ’ ένα σόου τέτοιου αντικειμένου και κλίμακας, δεν μας ενδιαφέρει να αποδώσουμε μία συμβατική εκδοχή. Θέλουμε το σόου να γίνει ολοένα και μεγαλύτερο και ακόμη πιο φιλόδοξο. Κάτι τέτοιο θέλει χρόνο. Επιθυμούμε να πάρουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να το κάνουμε σωστά».

Το Westworld εδώ και δύο βδομάδες έχει επιστρέψει με  τον 2ο κύκλο και προβάλλεται κάθε Κυριακή στο HBO.