Star Wars: Resistance | Η νέα σειρά του σύμπαντος σε anime στυλ!

Που θα εξερευνήσει τα γεγονότα λίγο πριν το The Force Awakens
29 Απριλίου 2018 14:54
Star Wars: Resistance | Η νέα σειρά του σύμπαντος σε anime στυλ!

Μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων έρχεται στον ορίζοντα, μετά το εξαιρετικό Star Wars: Rebels που πρόσφατα μας αποχαιρέτησε αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη για το lore του σύμπαντος. Η Lucasfilm ανακοίνωσε το Star Wars: Resistance, μια σειρά η οποία είναι εμπνευσμένη από anime -όπως αναφέρει η ανακοίνωση- πιθανώς έχοντας να κάνει με το είδος σκίτσου που θα έχει. Σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο/η Kazuda Xiono, ένας νεαρός πιλότος που πρόσφατα μπήκε στα κλιμάκια της Resistance για να κατασκοπεύσει το First Order και στην περιπέτεια του θα συναντήσει διάσημους άλλους χαρακτήρες όπως ο άσος των X-Wings, Poe Dameron και την επιβλητική Captain Phasma, με τους Oscar Isaac και Gwendoline Christie να δανείζουν τις φωνές στους χαρακτήρες τους.  Η σειρά θα λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα του The Force Awakens και θα αποτελέσει τη γέφυρα για πολλά από τα γεγονότα που ακολούθησαν. 

Η ιδέα για το show προήρθε από τον ταλαντούχο Dave Filoni, συνδημιουργό του Clone Wars μαζί με τον George Lucas και εκτελεστικός παραγωγός του Rebels, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τους πιλότους αεροσκαφών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μιας και ο παππούς του ήταν πιλότος τότε. Άλλωστε το Star Wars έχει μια μακρά ιστορία αγώνων υψηλών ταχυτήτων και αυτή η σειρά ευελπιστεί να πιάσει τον ενθουσιασμό αυτόν σε ένα anime τύπου εικαστικού, κάτι το οποίο η ομάδα της Lucasfilm ήθελε να κάνει εδώ και πολύ καιρό, όπως δήλωσε ο Filoni. 

Δυστυχώς, όμως αυτές είναι και οι πιο πιπεράτες πληροφορίες για το Resistance, μιας και η Lucasfilm δεν ήθελε ακόμη να επιβεβαιώσει καν το γένος του ή της πρωταγωνίστριας, αν και το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε είναι ο Christopher Sean, ο οποίος έχει ιαπωνικές ρίζες και ταιριάζει με το ιαπωνικού τύπου όνομα του πρωταγωνιστή της σειράς. 

Στα υπόλοιπα ονόματα του cast έχουμε τους: Suzie McGrath (East Enders), Scott Lawrence (Legion), Myrna Velasco (Elena of Avalor), Josh Brener (Silicon Valley), Donald Faison (Scrubs), Bobby Moynihan (the new Duck Tales), Jim Rash (Community), και Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time). Οι Athena Portillo και Justin Ridge θα είναι οι executive producers, όντας βετεράνοι του είδους από τα Clone Wars και Rebels, ενώ το εικαστικό θα είναι σε σκηνοθεσία της Amy Beth Christenson, ακόμη μιας βετεράνου των άλλων Star Wars σειρών. 

Το Star Wars: Resistance θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο αρχικά στο Disney Channel και έπειτα στο Disney XD.