Το ‘Taboo’ πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν!

Ο κύριος ‘Delaney’ έχει αφήσει πίσω του ανοιχτούς λογαριασμούς
28 Απριλίου 2018 06:30
Το ‘Taboo’ πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του RadioTimes, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Taboo, το ατμοσφαιρικό δράμα εποχής του BBC One θα επανέλθει στην μικρή οθόνη και με 2ο κύκλο!

Ο Tom Hardy (Peaky Blinders) θα επιστρέψει στον ρόλο του αινιγματικού και αμείλικτου κύριου ‘Delaney’, ενώ θα εξακολουθήσει να ασκεί και καθήκοντα παραγωγού μέσω της εταιρείας του Hardy Son & Baker σε συνεργασία και με την Scott Free London του Ridley Scott.

Το σενάριο του project υπογράφει ο Steven Knight, ο δημιουργός του Peaky Blinders, που θα σκηνοθετήσει οκτώ καινούργια επεισόδια για το 2ο κεφάλαιο της όλης μυθοπλασίας. Ο  Knight στάθηκε αισιόδοξος για την διάρκεια που μπορεί να έχει η σειρά, και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Νομίζουμε ότι έχει μπροστά του δύο -τρεις σεζόν σίγουρα, αυτό είναι το σχέδιο. Μετά από αυτό ποιός ξέρει;

Ο ίδιος ο Hardy πάντως ισχυρίστηκε ότι  «υπάρχουν πολλά ακόμη που μένει να εξιστορηθούν… Είμαστε ευγνώμονες και ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη σχέση μας με το BBC και το FX συνεισφέροντας στο βρετανικό δράμα. Είναι φανταστικά νέα!». Πρόσφατα μέσα και από σχετική ανάρτησή του στο Instagram, έμμεσα εκδήλωσε την χαρά του για την ανανέωση του Taboo.

 

T@B00?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις

Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα θα συνεχίσει να προβάλλεται στο BBC1 όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο και στο FX όσον αφορά τις Η.Π.Α.  Ακόμη πάντως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.

Ο Steven Knight μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί ότι πολύ πιο καταιγιστικές εξελίξεις είναι εν όψει, τονίζοντας ότι θα έβαζε τον ‘James Delaney’ σ’ έναν νέο κόσμο, μετά και από το φινάλε της 1ης σεζόν όπου ο κεντρικός ήρωας σαλπάρει με το πλοίο του για πιο ασφαλείς προορισμούς. Υπογράμμισε λοιπόν:

«Ο James Delaney θα συνεχίσει να εξερευνά πολλές πραγματικότητες καθώς παίρνει το αντισυμβατικό πλήρωμά του σε έναν νέο κόσμο, χάρη στο FX και το BBC, συνεργάτες που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κατάλληλοι για να συμπράξουμε εντός ενός πρωτοποριακού πλαισίου δουλειάς».

Ο Ridley Scott, από μεριάς του πρόσθεσε για το Taboo:  «Μας έχει συνεπάρει το ότι ο κόσμος θέλει να μάθει τί θα συμβεί στη συνέχεια, και ότι το BBC και το FX ενδιαφέρονται για περισσότερες περιπέτειες με τον διαβολικό ‘Delaney’ και την δική του ομάδα καταραμένων. Μαζί με τους διεθνείς διανομείς μας, την Sonar Entertainment, το BBC και το FX που ήταν σπουδαίοι συνεργάτες, στηρίξαμε το ‘Taboo’ σε κάθε στάδιο, ώστε να μπορεί να είναι το σκοτεινό, βρώμικο και σκληρό δράμα που είναι».

H διευθύντρια του προγράμματος του BBC, Charlotte Moore είπε επ’ αυτού: «Ποντάροντας σε μία νέα σειρά το βράδυ του Σαββάτου στο BBC1 μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε ρίσκα και να παρουσιάσουμε ένα δράμα που ξεχωρίζει. Η αυξανόμενη συζήτηση γύρω από το ‘Taboo’ έχει προσελκύσει το νεότερο κοινό ώστε να καταγράφονται αριθμοί ρεκόρ στο iPlayer, με τη διαθεσιμότητα του box set να μεγιστοποιεί ακόμη περισσότερο το κοινό αυτό. Μια δεύτερη σεζόν δεν μπορεί παρά να έρθει αρκετά σύντομα».