Sharp Objects trailer: Η Amy Adams πρωταγωνιστεί σε ένα καθηλωτικό δράμα μυστηρίου

Η αυλαία του ανοίγει αυτόν τον Ιούλιο
23 Απριλίου 2018 14:24
Sharp Objects trailer: Η Amy Adams πρωταγωνιστεί σε ένα καθηλωτικό δράμα μυστηρίου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Sharp Objects, την μίνι σειρά μυστηρίου του HBO που βασίζεται στο ομώνυμο noir μυθιστόρημα της Gillian Flynn, και στην οποία κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ, Amy Adams.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω κάθεται ο Jean-Marc Vallée (Big Little Lies) ενώ η Marti Noxon (Buffy The Vampire Slayer, Fright Night) επεξεργάστηκε το σενάριο. Το εν λόγω project των οκτώ επεισοδίων ναι μεν θα κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη, όμως έρχεται να εμπλουτίσει τον κατάλογο με τις μεταφορές των βιβλίων της διάσημης συγγραφέως όπως το Gone Girl και το Dark Places, τα οποία βέβαια έκαναν το ντεμπούτο τους στον κινηματογράφο.

Η υπόθεση του σόου εστιάζει στην Camille Preaker, μία ρεπόρτερ η οποία γυρίζει στην πόλη απ’ όπου προέρχεται για να ξεκινήσει δημοσιογραφική έρευνα όσον αφορά τις δολοφονίες δύο νεαρών κοριτσιών. Φεύγοντας από την ψυχιατρική κλινική όπου είχε μείνει για μία σύντομη περίοδο, η γυναίκα παλεύει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της νέας της ρουτίνας. Έχοντας κρατήσει αποστάσεις εδώ και πολύ καιρό από την χειριστική και καταπιεστική μητέρα της (Patricia Clarkson) και την 13χρονη ετεροθαλή αδελφή που έχει, χρειάζεται πια να κάνει μία επαναπροσέγγιση στις σχέσεις τους και να γεφυρώσει το χάσμα με την οικογένειά της. Η επιστροφή στο πατρικό της θα ξυπνήσει στην Camille επώδυνες μνήμες από το παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει την ίδια να συναισθανθεί σημαντικά τα θύματα των ανθρωποκτονιών. Το cast συμπληρώνουν οι: Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina και η Eliza Scanlen.

Το Sharp Objects αναμένεται να προβληθεί στο HBO αυτόν τον Ιούλιο αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: