The Witcher: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θέλει ακόμη δουλειά σύμφωνα με τη σεναριογράφο της σειράς
22 Απριλίου 2018 15:50
The Witcher: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Εδώ και καιρό έχουν μπει οι βάσεις για την τηλεοπτική σειρά του The Witcher, που θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Andrej Sapkowski αλλά και του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού της CD Projekt. Μέσα από τα tweets της σεναριογράφου της σειράς Lauren S. Hissrich, μαθαίνουμε την πρόοδο που κάνει η παραγωγή και τώρα έρχεται με φρέσκες πληροφορίες. 

Όντας τόσο σεναριογράφος όσο και εκτελεστική παραγωγός, έγινε γνωστό πως η πρώτη σεζόν του Witcher θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα παρά στην ποσότητα, μια τακτική που ακολουθείται τελευταία από μεγάλες παραγωγές π.χ. Game of Thrones. 

Μάλιστα, η Hissrich ανακοίνωσε ότι το πιλοτικό επεισόδιο του Witcher θα βγει στον αέρα το 2020 στο Netflix και πως μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή άλλου επεισοδίου πέρνα αυτού, αλλά τα υπόλοιπα τα έχει στο μυαλό της. 

Γίνεται επίσης αναφορά στο που θα γυριστεί η σειρά με την Hissrich να αποκαλύπτει ότι θα λάβουν χώρα στο "φυσικό περιβάλλον" του Witcher στην Ανατολική Ευρώπη, χωρίς να κατονομάζει ακριβώς την Πολωνία που είναι και η χώρα προέλευσης.