Mayans MC: Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για το spin off του Sons of Anarchy

Η SAMCRO θα έχει μέλλον! 
21 Απριλίου 2018 18:08
Mayans MC: Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για το spin off του Sons of Anarchy

Ήρθαν στο φως καινούργια στοιχεία για το Mayans MC, την spinoff σειρά του Sons Of Anarchy η οποία θα φέρει και πάλι την σφραγίδα του Kurt Sutter. Ομολογουμένως το Sons Of Anarchy συγκαταλέγεται στην λίστα των πιο πολυσυζητημένων και επιτυχημένων σύγχρονων σόου μαζί με το Breaking Bad, το Narcos, κ.ά. Το εν λόγω project που διήρκησε επτά συνολικά σεζόν μέχρι να κλείσει την αυλαία του, απέκτησε γρήγορα εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο, αυξάνοντας κι άλλο το δικό του πιστό κοινό που προσδοκούσε μία πιθανή επέκταση της ιστορίας ήδη από το τέλος της σειράς το 2014.

Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, αυτός ο ευσεβής πόθος των τηλεθεατών βρίσκει πλέον ανταπόκριση. Το Mayans MC έρχεται για να προσθέσει έξτρα κεφάλαια στην θεαματική παρακαταθήκη του Sons Of Anarchy. Το φρέσκο αυτό εγχείρημα που συνιστά ένα ακόμη ‘πνευματικό παιδί’ του Kurt Sutter, πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλος αυτού του έτους και θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια.

 

@official_antonio_jaramillo is revved up and ready to ride with the #mayansmc #mayanmonday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kurt Sutter (@sutterink) στις

Θα ακολουθήσει και πάλι το γκρουπ SAMCRO, τους Mayans και ειδικότερα ένα νέο μέλος του διαβόητου αυτού club, που θα γίνει γνωστός με το όνομα EZ Reyes. Τον ρόλο αυτόν θα δούμε να τον υποδύεται ο JD Pardo. Με βάση μάλιστα και την σύνοψη της ιστοσελίδας του σόου:

«To ‘Mayans MC’ τοποθετείται στον κόσμο της μετά του Jax Teller εποχής, όπου ο EZ Reyes (JD Pardo), έχει βγει μόλις από την φυλακή, και είναι ένα ανερχόμενο μέλος στο Mayan MC στα σύνορα Καλιφόρνιας και Μεξικό. Τώρα, ο EZ πρέπει να χτίσει την δική του νέα ταυτότητα παρανόμου σε μία πόλη όπου ήταν κάποτε το χρυσό αγόρι που είχε το “αμερικανικό όνειρο” μπροστά του».

Ο διευθυντής προγράμματος του FX, Nick Grad, σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του στο THR, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Kurt Sutter είναι ένας μετρ της αφήγησης και το ‘Mayans MC’ έχει καθαρή ενέργεια και ένταση που αποτελούν ορόσημα του στυλ της υπογραφής του. Χάρη στον Kurt, τον συν-δημιουργό του, Elgin James και αυτό το καταπληκτικό cast, το ‘Mayans MC’ βασίζεται στην κληρονομιά των Sons of Anarchy, οδηγώντας την σε μία συναρπαστική νέα κατεύθυνση που ανυπομονούμε να δει ο κόσμος».

Εντούτοις, το πολυαναμενόμενο Mayans MC δεν είναι το μόνο σόου που θα προστεθεί σε αυτό το σύμπαν, εφόσον υπάρχει και επίσημα η διαβεβαίωση για συνέχιση της όλης ανθολογίας σε μορφή prequel και sequel. Ο Kurt Sutter αποκάλυψε ότι οραματίζεται για την σειρά να είναι το ένα από τα τέσσερα κεφάλαια. Αυτό συνεπώς, θέτει την πρώτη σεζόν του SOA ως το 1ο κεφάλαιο  και το Mayans MC ως το 2ο. Σε αυτό το σημείο, οι επόμενοι κύκλοι θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν και άλλα περαιτέρω κεφάλαια. Τα projects που θα βγουν σε εκδοχές prequel και sequel θα επικεντρωθούν στην οικογένεια του Jax και μετά τον θάνατό του.

Ο ίδιος ο Kurt Sutter από μεριάς του τόνισε:

«Έχω την αίσθηση ότι το 'Sons' θα είναι τέσσερα κεφάλαια. Αν το of 'Sons' ήταν το πρώτο κεφάλαιο, από ό, τι βλέπω το ‘Mayans’ θα είναι το δεύτερο. [Το καινούργιο σόου] σήμερα θα είναι μετά το θάνατο του Jax Teller. Θα παίξουμε την πραγματικότητα εκείνης της τελευταίας ημέρας και τα γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με το ποιόν σκότωσε τότε και τον αντίκτυπο τους ακόμη ίσως και στο πώς κύλησε το όλο πράγμα στην Βόρεια Καλιφόρνια. Έτσι δεν θα έχει άμεση επιρροή στο ‘Mayans’, αλλά αναφερόμαστε σε αυτό στο πιλοτικό επεισόδιο ώστε να μπορέσουμε να διαδραματίσουμε την πραγματικότητα αυτού».

Άρα το 3ο κεφάλαιο, ενδέχεται να μας διηγηθεί την προϊστορία του πατέρα του Jax, όταν γύρισε σπίτι μετά το Vietnam και βοήθησε στο στήσιμο της λέσχης SAMCRO. To 4ο μέρος αντίστοιχα δεν αποκλείεται να περιστρέφεται γύρω από το γενεαλογικό δέντρο του Jax, με τους γιους του, Abel και Thomas αυτή τη φορά να μαθαίνουν για ό,τι προηγήθηκε και να αναλαμβάνουν με την σειρά τους τα ηνία του γκρουπ.