Turn Up Charlie: Ο Idris Elba ετοιμάζει δική του κωμική σειρά στο Netflix

Ο πολυαγαπημένος ‘Luther’ έχει κι άλλους επαγγελματικούς άσσους στο μανίκι του
21 Απριλίου 2018 15:44
Turn Up Charlie: Ο Idris Elba ετοιμάζει δική του κωμική σειρά στο Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Idris Elba (Molly's Game, Beasts of No Nation ,Mandela: Long Walk to Freedom) θα αναπτύξει σε συνεργασία και με το Netflix δικό του κωμικό σόου με τίτλο Turn Up Charlie.

Ο ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός ο οποίος έγινε ιδιαίτερο γνωστός μέσα από τις αστυνομικές σειρές The Wire και Luther καθώς και από την συμμετοχή του στο Thor: The Dark World και Thor: Ragnarok, βάζει πια πλώρη για ένα πιο ανάλαφρο τηλεοπτικό εγχείρημα που θα φέρει την υπογραφή του. Η συμφωνία έχει κλείσει ήδη με το streaming δίκτυο, και ο Idris Elba όχι μόνο θα αναλάβει καθήκοντα δημιουργού, αλλά και παραγωγού όπως επίσης θα πρωταγωνιστήσει στο όλο project.

Σε αυτά τα οκτώ μισής ώρας επεισόδια, ο Elba θα ενσαρκώσει τον κεντρικό ήρωα Charlie, έναν DJ και ορκισμένο εργένη, στον οποίο δίνεται μία τελευταία ευκαιρία να πιάσει την καλή, όταν άθελά του γίνεται σωστός κύριος για χάρη της προβληματικής μικρής κόρης του διάσημου κολλητού του. Ο Elba μεταξύ άλλων είναι όντως εξοικειωμένος με την δουλειά του DJ, μιας και ξεκίνησε να εργάζεται σε ανάλογο πόστο σε club του ανατολικού Λονδίνου πριν αποφασίσει να δώσει δημιουργική διέξοδο στην κλίση του στην υποκριτική. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να κάνει αντίστοιχες εμφανίσεις ανά τον κόσμο.

Το Turn Up Charlie θα αποτελέσει το δεύτερο σόου που επιχειρεί με βάση και αυτοβιογραφικά του στοιχεία, έπειτα και από την κωμωδία του Sky One, το In the Long Run.