Game of Thrones: Η "Μητέρα των Δράκων" είπε να μας δώσει μια γεύση από το σετ

Μάταια όμως, αφού της το χάλασαν οι παραγωγοί και ο Jon Snow!
20 Απριλίου 2018 19:30
Game of Thrones: Η

Emilia Clarke ευρύτερα γνωστή ως 'Daenerys Targaryen" ή 'Khaleesi' στο επιτυχημένο σόου φαντασίας Game of Thrones, θέλησε να μας αφήσει λιγάκι να δούμε στα κρυφά κάτι από τα γυρίσματα της 8η σεζόν της σειράς. Οι διαδικασίες παραγωγής έχουν αρχίσει, και η λεγόμενη «Μητέρα των Δράκων» αποπειράθηκε να μας ξεναγήσει στα λημέρια της, συναισθανόμενη την αγωνία πολλών fans. Έτσι, η Emilia, προσπάθησε να ικανοποιήσει κάπως την περιέργειά τους, αλλά μάταια! Και ενώ το τηλεοπτικό «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» θα επιστρέψει στο HBO την επόμενη χρονιά, οπότε και θα παρακολουθήσουμε τον επίλογο της υποβλητικής αυτής μυθοπλασίας, ήδη έχουν αρχίσει να διατυπώνονται διάφορες θεωρίες και ενδεχόμενα σενάρια για το φινάλε που θα επιλέξουν να δώσουν οι δημιουργοί David Benioff και D.B. Weiss.

Μέσα στο πλαίσιο λοιπόν, μίας φιλανθρωπικής καμπάνιας που οργανώνει η Omaze η Emilia Clarke προέτρεψε τους θεατές να δώσουν κάτι από το περίσσεμα τους για την υποστήριξη της παραπάνω πρωτοβουλίας και κατ’ επέκταση του Ιδρύματος Royal College of Nursing (RCN Foundation). Σε αντάλλαγμα, όλοι όσοι θα ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα αυτό, θα έχουν την δυνατότητα αυτομάτως να μπουν σε κλήρωση για να ταξιδέψουν στο Belfast και να δουν ιδίοις όμμασι τους ήρωες του σόου. Ο/Η τυχερός/ή που θα αναδειχθεί μεταξύ άλλων, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό tour μαζί με την ίδια την Emilia στα πλατό των γυρισμάτων.

Τι και αν η ‘Daenerys’ έβαλε τα δυνατά της να κάνει ντου για χάρη του κοινού στο σετ, οι παραγωγοί και ο 'Jon Snow' (Kit Harington) της το απαγόρευσαν ρητά και κατηγορηματικά!

Όσοι πάντως επιθυμείτε να συνεισφέρετε στον συγκεκριμένο σκοπό και να δοκιμάσετε και την τύχη σας (μιας και ποτέ δεν ξέρεις!), δεν έχετε παρά να μπείτε εδώ και να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες!