Maniac: Τα πρώτα στιγμιότυπα της νέας σειράς μυστηρίου του Netflix

Η Emma Stone και ο Jonah Hill συναντιούνται για ακόμη μία φορά επαγγελματικά
23 Απριλίου 2018 07:39
Maniac: Τα πρώτα στιγμιότυπα της νέας σειράς μυστηρίου του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το Maniac, το καινούργιο σόου μυστηρίου του Netflix, το οποίο αποτελεί αμερικανικό remake της ομώνυμης πρωτότυπης νορβηγικής σειράς του 2014. Οι πρωταγωνιστές του Superbad, Emma Stone και Jonah Hill απ’ ό,τι φαίνεται ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μία πολύ ιδιαίτερη τηλεοπτική μυθοπλασία η οποία θα απαρτίζεται από δέκα συνολικά επεισόδια, συνδυάζοντας επιδέξια μία πολύχρωμη αισθητική με μυστήριο και μαύρο χιούμορ.

Ο Hill και η Stone θα υποδυθούν  δύο αγνώστους οι οποίοι συνειδητοποιούν ότι έλαβαν μέρος σε μία φαρμακευτική πειραματική δοκιμή που πήγε λάθος. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί από το δίκτυο περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Το σενάριο εν προκειμένω, υπογράφει ο νομπελίστας Patrick Somerville, ενώ την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο δημιουργός του The Alienist και της 1ης σεζόν του True Detective, Cary Fukunaga, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο προσθέτει στο ενεργητικό του ως σκηνοθέτης ακόμη μία δουλεία του με το Netflix έπειτα και από την συνεργασίας τους για την ταινία Beasts of No Nation.

Το cast του Maniac συμπληρώνουν επίσης ο Justin Theroux και η Sally Field. Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικές λήψεις: