Stranger Things 3: Έχουμε δύο φρέσκιες αφίξεις στο cast

Η επιστροφή στο Hawkins μας επιφυλάσσει και άλλους νέους χαρακτήρες
19 Απριλίου 2018 11:39
Stranger Things 3: Έχουμε δύο φρέσκιες αφίξεις στο cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το επιτελείο των ηθοποιών του Stranger Things 3 ενισχύεται με δύο ακόμη καινούργιες προσθήκες, του Cary Elwes και του Jake Busey. Ενώ έχουν πάρει το πράσινο φως οι προετοιμασίες για την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου, η εν λόγω μυθοπλασία εμπλουτίζεται και με άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρεςγια τους οποίους σας ειχαμε ενημερώσει στο παρελθόν.

Ο Cary Elwes, λοιπόν, τον οποίο γνωρίσαμε και ως Westley από το φιλμ φαντασίας The Princess Bride, θα υποδυθεί τον δήμαρχο Kline, ο οποίος με βάση και την επίσημη σύνοψη «είναι εμφανίσιμος, γλοιώδης , ένας κλασικός πολιτικός της δεκαετίας του ’80- που ανησυχεί περισσότερο για την δική του εικόνα παρά για τους ανθρώπους της μικρής πόλης που διοικεί». 

Από την άλλη, ο Jake Busey (Starship Troopers) θα ενσαρκώσει τον Bruce, «έναν δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας ‘The Hawkins Post’ με αμφιλεγόμενη ηθική και με μία νοσηρή αίσθηση του χιούμορ».

Τις πληροφορίες για τις παραπάνω μορφές που θα ενσωματωθούν στην ιστορία του Hawkins, ανακοίνωσε πρώτη η Maya Thurman-Hawke, η οποία θα ερμηνεύσει την Robin, «μια εναλλακτική κοπέλα που είναι εξίσου εύστροφη και παιχνιδιάρα. Έχοντας βαρεθεί με την καθημερινή της δουλειά, θέλει απλώς λίγο ενθουσιασμό στη ζωή της ... και παίρνει πολύ περισσότερα απ’ όσα είχε ζητήσει,  όταν αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό στο Hawkins».

Πάντως, προς το παρόν δεν έχει επισημοποιηθεί πότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο 3ος κύκλος του Stranger Things, αλλά το πιο πιθανό είναι να τον υποδεχτούμε το 2019.