The Grave: Ένα νέο δράμα μυστηρίου καταφτάνει στην μικρή οθόνη

Συμπαραγωγοί θα είναι η Federation Entertainment και η Drama-Team
16 Απριλίου 2018 19:27
The Grave: Ένα νέο δράμα μυστηρίου καταφτάνει στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, βγήκε η είδηση ότι η Federation Entertainment του Pascal Breton ενώνει τις δυνάμεις της με την Drama-Team για να αναπτύξουν την σειρά με τίτλο The Grave.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του φρέσκου αυτού σόου θα επιμεληθεί ο ισραηλινής καταγωγής δημιουργός Omri Givon (When Heroes Fly). Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό εγχείρημα που δίνει συνέχεια στην προηγούμενη συνεργασία που είχε ο Givon με τα δύο στούντιο για τις ανάγκες της επιτυχημένης του δουλειάς Hostages.

Η υπόθεση του The Grave θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια, τα γεγονότα των οποίων θα λαμβάνουν χώρα μετά από έναν σεισμό. Το μυστήριο που καλύπτει την αφήγηση της ιστορίας, έχει να κάνει με την ανακάλυψη τριών ανθρώπινων σκελετών σ’ έναν τεράστιο λάκκο. Αλλά τα αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγονται, δείχνουν ότι οι συγκεκριμένοι σκελετοί ανήκουν σε άτομα που είναι ακόμη εν ζωή. Με φόντο τα βόρεια τοπία του Ισραήλ και τα βρώμικα σοκάκια του νότιου του Τελ Αβίβ, θα μάθουμε για το παρελθόν ενός ανθρώπου που έχει χάσει την αγαπημένη και μητέρα του παιδιού του. Ο κεντρικός ήρωας δείχνει αποφασισμένος να ξεγελάσει ακόμη και τον ίδιο τον θάνατο. Κάθε χαρακτήρας κρατάει καλά φυλαγμένο ένα μυστικό που θα έρθει στην επιφάνεια μέσα από διάφορα περίεργα τεκταινόμενα, αναγκάζοντάς τους να αντιμετωπίσουν τους πιο τρομακτικούς εσωτερικούς τους δαίμονες.

Εκπρόσωποι της Federation Entertainment τόνισαν ότι το όλο project θα φέρει στοιχεία και από τις μυθοπλασίες του Looper, του 12 Monkeys ή του Lost. Τα γυρίσματα του The Grave αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Ισραήλ.

 

Tags: