Τα Κακά Παιδιά: Ο τίτλος του πιλοτικού επεισοδίου της spinoff σειράς

Ακόμη βέβαια το σόου δεν έχει αποκτήσει επίσημο όνομα
16 Απριλίου 2018 18:18
Τα Κακά Παιδιά: Ο τίτλος του πιλοτικού επεισοδίου της spinoff σειράς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ως επίσημος τίτλος για το πιλοτικό επεισόδιο του spinoff σόου που ετοιμάζεται πάνω στην μυθοπλασία Bad Boys, βγήκε το «L.A.’s Finest».

Απ’ ό,τι φαίνεται θα επιστρέψουμε στον κόσμο της οικογένειας Burnett, με την Gabrielle Union να επανέρχεται στον ρόλο της Syd Burnett, της αδερφής του Marcus (Martin Lawrence), η οποία μετακομίζει από το Miami στο Los Angeles και προσλαμβάνεται ως ντετέκτιβ στο Τμήμα της Δίωξης. Εκεί θα γνωριστεί με την Nancy McKenna (Jessica Alba), μία εργαζόμενη μητέρα, η οποία γρήγορα θορυβείται από την άφιξη της νέας της συναδέλφου καθώς δουλεύοντας μαζί της διαπιστώνει την απόσταση νοοτροπίας που τις χωρίζει.

Στο cast επίσης θα ξαναδούμε τον John Salley να ερμηνεύει και πάλι τον Fletcher, πρώην απατεώνα και χάκερ που βοήθησε τον Marcus Burnett και τον Mike Lowery (Will Smith) στις αποστολές που είχαν αναλάβει στα φιλμ.

Το σόου θα προβληθεί στο NBC, με το σενάριο του πρώτου επεισοδίου να έχουν επιμεληθεί οι Brandon Margolis και Brandon Sonnier, ενώ την σκηνοθεσία του υπογράφει ο Anton Cropper (Βlack-ish, Suits, Future Man).

Προς το παρόν πάντως, δεν έχει εξευρεθεί η επίσημη ονομασία του όλου project. Πίσω από την παραγωγή του ωστόσο,θα βρίσκονται ο Michael Bay και η Sony Pictures TV.