To Supernatural πήρε το πράσινο φως για την 14η σεζόν

To CW ανακοίνωσε χθες το νέο για την ανανέωση της σειράς
03 Απριλίου 2018 12:45
To Supernatural πήρε το πράσινο φως για την 14η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το CW στις 2 Απριλίου του 2018 εξέδωσε ανακοίνωση για την ανανέωση δέκα σειρών του, μεταξύ των οποίων και του Supernatural που πάει πρόσω ολοταχώς και για 14η σεζόν!

Οι περιπέτειες των αδερφών Winchester θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη μιας και πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα τηλεοπτικά project που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Μεταξύ και άλλων σόου που ανανεώθηκαν είναι επίσης τα: Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Black Lightning κλπ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Πρόεδρος του διάσημου δικτύου, Mark Pedowitz:

«Καθώς το CW επεκτείνεται σε ένα πρόγραμμα έξι νυχτών από την επόμενη σεζόν, από την Κυριακή μέχρι την Παρασκευή, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μία τόσο μεγάλη γκάμα υπέροχων σειρών που επιστρέφουν για το 2018-19. Διαλέγοντας αυτές τις δέκα σειρές για την ερχόμενη χρονιά, έχουμε μια τρομερή ποικιλία προγράμματος για να επιλέξει κανείς από τη στιγμή που θα θέσουμε το χρονοδιάγραμμα του φθινοπώρου τον Μάιο, με πιο πολλά ακόμη να είναι εν όψει. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα απίστευτα ταλαντούχα επιτελεία ηθοποιών, τους παραγωγούς και τους σεναριογράφους που δημιουργούν τις σειρές για τις οποίες οι θαυμαστές μας είναι τόσο παθιασμένοι!».

Απ’ ότι φαίνεται το Supernatural κρατάει καλά εδώ και χρόνια την οικογενειακή παράδοση των Winchesters, κάτι που προβλέπεται να έχει μέλλον μπροστά του!