Game of Thrones: Ένας νέος παντοδύναμος στρατός για τους Whitewalkers;

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φινάλε!
29 Μαρτίου 2018 14:55
Game of Thrones: Ένας νέος παντοδύναμος στρατός για τους Whitewalkers;

Η αναμονή για την 8η σεζόν του Game of Thrones γίνεται ολοένα και πιο αβάσταχτη, καθώς τα γυρίσματα γίνονται αυτόν τον καιρό. Οι πληροφορίες και οι διαρροές που έρχονται από αυτά όμως δεν σταματούν και έχουμε μερικές νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φινάλε της σειράς, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. 

Όλα δείχνουν πως ο στρατός των απέθαντων του Night King έμαθε κάποια νέα κόλπα και θα ενισχυθεί σημαντικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΣΕΖΟΝ


Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού site για ότι αφορά το GoT, Watchers on the Wall, κάποιοι αετομάτιδες fans που κατασκόπευαν το πλατό έβγαλαν φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν μια συνταρακτική εξέλιξη για τα γεγονότα της 8ης σεζόν και συνδέονται με προηγούμενο leak. Στο πλατό του Magheramorne που γίνονται αυτον τον καιρό τα γυρίσματα εντοπίστηκε πως γίνονται σε γιγαντιαίες green screen με δεκάδες κομπάρσους να φορούν και αυτοί green screen στολές.

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: οι σκηνές αυτές περιλαμβάνουν wights, δηλαδή τον απέθαντο στρατό του Night King, ο οποίος στο τέλος της 7ης κατευθύνεται προς το Winterfell. Το νέο όμως στην προκειμένη είναι πως αρκετοί από τους κομπάρσους με τις πράσινες στολές ιππεύουν άλογα και μέχρι τώρα μόνο οι υπαρχηγοί του Night King ίππευαν. 

Στις εικόνες αυτές που βλέπετε γίνεται λόγος ότι πρόκειται για Dothraki που μεταμορφώθηκαν σε Wights και ενσωματώθηκαν στον απέθαντο στρατό του Night King. Λέγεται πως μια μεγάλη μάχη θα λάβει χώρα στο Winterfell, εκεί όπου η Daeneyrs με τον Dothraki στρατό της έχουν εγκατασταθεί και θα υπάρχουν σοβαρότατες απώλειες. Ίσως αυτή η σκηνή να βρίσκεται στον απόηχο αυτή της μάχης; Μήπως δεν πρόκειται για Dothraki ή Unsullied αλλά ιππικό που θα ενισχύσει σημαντικά τον απέθαντο στρατό; Θα μάθουμε περισσότερα όσο περνάει ο καιρός και κοντεύουμε προς την άφιξη του φινάλε του Game of Thrones. 

Το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.