Stranger Things 3: Πρώτες πληροφορίες για το setting και την πλοκή

Τι συμβαίνει στο Hawkins ένα χρόνο μετά τη 2η σεζόν;
26 Μαρτίου 2018 19:43
Stranger Things 3: Πρώτες πληροφορίες για το setting και την πλοκή

Τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα εκτυλίσσεται και τι συμβαίνει με την πλοκή του Stranger Things Season 3, μάθαμε από μια πρόσφατη συνέντευξη του εκτελεστικού παραγωγού της σειράς Shawn Levy. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ειδικό πάνελ του PaleyFest μέσω του THR, ο Levy επιβεβαίωσε πως η τρίτη σεζόν θα συνεχίσει να είναι στο ύφος των '80s και συγκεκριμένα στο 1985, οπότε θα έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που είδαμε την λατρεμένη τσακαλοπαρέα του Hawkins. 

Επίσης, στο νέο κύκλο θα δούμε περισσότερα από τα πατρικά ένστικτα του Steve Harrington, που τον υποδύεται ο Joe Keery, να βγαίνουν στην επιφάνεια, μιας και έδειξε ήδη πόσο προστατευτική φιγούρα μπορεί να είναι:

Θα δούμε σίγουρα περισσότερο από τον Steve στην τρίτη σεζόν και θα πω μόνο πως δεν αφήνει πίσω τη μαγεία του 'Μπαμπά Steve'. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά κυριολεκτικά νιώθω πως περπατούσαμε απλά και πέσαμε πάνω στο χρυσωρυχείο με τον "Dad Steve". 

Άρα θεωρητικά θα δούμε περισσότερη pop κουλτούρα να αναβλύζει από το show με αναφορές στα Back to the Future, τη metal μουσική και άλλα πολλά. Το ερώτημα πέρα από την ανάπτυξη του Steve σε μια 'πατρική φιγούρα' για την παρέα είναι τι συνέβη στο Hawkins σε αυτό το κενό ενός χρόνου που θα δούμε τη σειρά. 

Όπως και να έχει περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τον επερχόμενο κύκλο οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Το Stranger Things 3 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 στο Netflix.